Cara nulis surat sales pikeun pariwara?

Unsur konstituén éféktif ads:

  • Asup leuwih inpo kontak dina newsletter nu. Teu ngawates diri ngan mobile jeung telepon landline, pastikeun pikeun nyadiakeun e-mail, skype, ICQ jumlah jeung saterusna. Klien poténsial milih telepon minangka cara pikeun komunikasi, batur leuwih resep nulis surelek atawa make alternatif bentuk komunikasi. Nu leuwih rupa kontak bakal ditempatkeun dina surat - leuwih alus bakal newsletter Anjeun.
  • Miceun kabeh informasi nyimpang ti pariwara (ti daptar Anjeun), ninggalkeun ngan titik pangpentingna. Upami teu kitu, sababaraha urang wani maca boring, monoton jeung teu bearing semantic loading téks.
  • Judul kudu ngandung hiji gambaran ringkes barang atawa ladenan nu Anjeun nawarkeun. Contona, upami Anjeun ngajual mobil jerman - Anjeun teu kudu nulis dina lulugu "poé Alus!", solusi pangalusna bakal nulis — "model Panganyarna mobil jerman." Ayeuna, lamun urang museurkeun mobil jerman, eta pasti bakal jadi kabetot dina eusi surat ad ieu, jeung manéhna dipikaresep bakal maca eta, sarta kampanye Anjeun bakal mawa hasil nu dipikahoyong.
  • Teu nangtukeun alamat website jeung pribadi Anjeun surelek. Anjeun kudu nangtukeun e-mail, husus instituted pikeun nu ad. Upami teu kitu, Anjeun loka resmi jeung husus e-mail resiko jadi dipeungpeuk ku saringan spam. Alesan bisa jadi nu aduan administrasi hosting pikeun website Anjeun. Teu bisa ngawadul salaku sugema jeung pesaing. jadi jengkel jeung spam jalma anu teu hayang nu anyar bagian tina iklan.
  • Teu make gambar jeung web alamat di milis nu geus kungsi dipaké dina mailings massa (sabab bisa jadi geus jadi ngalarang ku saringan spam). Anjeun ogé kudu nyingkahan nyieun teuing badag dina ukuran layouts, salaku ieu greatly ngaronjatkeun risiko a distribution filter tina palayanan pos. Lamun malire ieu aturan - newsletter Anjeun ogé bisa jadi mawa musibah.
  • Anjeun keur perencanaan ka tahan nu mana wae nu jenis biasa, nunjukkeun ieu dina surat Anjeun. Hal ieu dipikanyaho yen lalaki sunda hadiah ogé diskon jeung sagala rupa bonus. Lamun Anjeun mutuskeun pikeun nawarkeun eta, ku kituna Anjeun bisa nyata ngaronjatkeun jumlah réspon ti ieu ad.
  • Anjeun mangpaat. Nalika nulis surat, ulah poho pikeun ngabagikeun sadaya kaunggulan maranéhanana, maranéhanana kudu ngagambarkeun di newsletter Anjeun. Teu jadi isin, hihihi ngeunaan kaunggulan leuwih pesaing anjeun lamun Anjeun ngalakukeun hiji hal leuwih alus ti eta — eta sacara patut babagi pasti!
  • Ngarojong nu meuli ka aksi . Mikir ngeunaan kumaha anjeun bisa ajak jalma nu langsung kontak Anjeun sanggeus maca Anjeun iklan surat. Salaku aturan, sanggeus narima e-mail buletin urang catetan kontak pausahaan Anjeun jeung mangka poho ngeunaan eta, shelved. Hal anu penting pikeun ngarojong klien ka kontak anjeun. Nulis pariwara surat, contona, di handap ieu pikabitaeun nawarkeun, "nu Kahiji sapuluh ngalamar washer diskon!", jeung nambah — "Buru meuli, diskon sah ngan nepi ka ahir bulan!".
  • Loba jalma aksara dina surélékna. Coba pikeun nulis rupa-rupa pilihan dina surat anjeun. Contona: "Perbaikan PC", "Perbaikan tina komputer pribadi — murah", "Kualitas layanan pikeun komputer pribadi Anjeun", "komputer mogok" jsb. Lamun ngajalankeun sebaran headers talatah pariwara bakal robah, jeung unggal pamaké bakal meunang talatah nu anjeun geus milih ti daptar ieu sacara acak. Saperti action nyata bakal ngaronjatkeun efektivitas ngirim hurup, nu bakal ngaliwatan saringan, jeung salaku hasil hiji, Anjeun bakal nampa leuwih feedback ti milis.
  • Subjek email kudu jadi husus. Lamun nyieun pariwara nu talatah pikeun Anjeun iklan ieu téh teu pikaresepeun ka di antarana dina téks anjeun nu boring kecap kawas "krisis", "diskon", "komérsial proposal" pikeun konsumén poténsial, maranéhanana anu henteu dipikaresep. Lamun a customer poténsial, néangan di Internét surat, catetan akumulasi jumlah badag tina talatah, nepi anjeun kasampak ngan pikeun aksara nu téma nu paling menarik jeung metot, jeung sesa talatah nungguan panyabutan saharita. Contona, lamun Anjeun nangtukeun poko — "Anjeun geus pegat TV?", panarima talatah nu TV bener cacad, geura-giru rek muka ad Anjeun.
  • Tuliskeun harga, lamun ladenan nu murah. Teu nangtukeun harga lamun maranehna mahal.
  • Hayu urang nyebutkeun Anjeun bisnis ngarupakeun refilling cartridges printer, jeung ongkos layanan anjeun ngan 300 rubles — pastikeun pikeun nulis ngeunaan eta di newsletter Anjeun! Panarima massa milis bakal langsung atra nu maranéhanana bisa mampuh eusian printer anjeun pikeun harga, jeung maranehna bakal jadi teu sieun pikeun nelepon Anjeun. Husus béaya rendah bakal ngabalukarkeun eta pikeun boga minat tulus di tawaran Anjeun. Lamun, contona, anjeun hoyong pikeun ngajual parahu anjeun atawa pondok ngaliwatan pariwara, jeung dina nilai eta leuwih hade pikeun tetep jempé. Ngeunaan transaksi saperti kudu sapuk jeung klien individual. Tugas sebaran dina kasus ieu nyaéta pikeun nyieun panarima sanggeus narima email kontak Anjeun, terus Anjeun dipaké kaahlian anjeun seller.

Inget - kualitas tulisan promosi aksara gumantung kana hasil ahir!

Sukses mailings jeung XMailer!

Urang baris terus nyebarkeun urang tips pikeun ngirim suksés buletin. Mugia, ieu tips ieu baris mantuan Anjeun pikeun nerapkeun suksés milis.

Topik artikel saterusna - dina tawaran Pangrojong téhnis.