Si të shkruani një shitjet letër për reklamat?

Elementet përbërës të efektshme reklama:

 • Futni më shumë informacion kontaktoni në buletin. Nuk e kufizojnë veten vetëm me celular dhe fiks telefonat, të jetë i sigurt për të ofruar Tuaj e-mail, skype, ICQ numri dhe kështu me radhë. Klientë potencial preferojnë telefonike, si një mënyrë për të komunikuar, dikush preferoni për të shkruar një e-mail, ose përdorimi i formave alternative të komunikimit. Më shumë lloje të kontakteve do të jetë e vendosur në letër, - më mirë do të jetë gazetën Tuaj.
 • Hequr të gjitha të parëndësishme informacion nga reklamat (nga lista Juaj), të lënë vetëm pikat më të rëndësishme. Ndryshe, pak njerëz guxojnë për të lexuar e mërzitshme, monotone dhe jo duke pasur semantik ngarkimin e tekstit.
 • Titulli duhet të përmbajë një përshkrim të shkurtër të mallrave ose shërbimeve që Ju ofroni. Për shembull, nëse Keni shitur gjermane makina - Ju nuk duhet të shkruani në kokë "mirëdita!", zgjidhja më e mirë do të jetë për të shkruar "modelin e Fundit gjermane makina." Tani, nëse njerëzit janë të interesuar në gjermanisht makina, ajo me siguri do të jenë të interesuar në përmbajtjen e letrës e kësaj reklame, dhe ai me siguri do të lexoni atë, dhe fushatën Tuaj do të sjellë rezultatet e dëshiruara.
 • Nuk specifikojë adresën e internetit Tuaj personal e-mail. Ju duhet të specifikoni e-mail, krijuar posaçërisht për atë reklamë. Ndryshe, Tuaj në faqen zyrtare dhe e specifikuar e-mail rrezik të jetë e bllokuar nga filtra spam. Arsyeja mund të jetë se ankesa e administrimit të hosting për faqen Tuaj te internetit. Të paaftë për të ankohen sa të pakënaqur me konkurrentët. pra, të inatosur me spam njerëzit të cilët nuk duan të reja pjesë të reklamës.
 • Mos përdorni imazhe web dhe adresat Tuaj postare që tashmë është përdorur në masë të mailings (si ata tashmë mund të ndalohet nga filtra spam). Ju gjithashtu duhet të shmangni krijimin shumë të mëdha në madhësi layouts, si kjo në masë të madhe rrit rrezikun e shpërndarjes filtër të shërbimeve postare. Në qoftë se ju injorojnë këto rregulla - Your newsletter gjithashtu mund të jenë katastrofike.
 • Ju jeni duke planifikuar për të mbajtur ndonjë lloj të aksioneve, të deklarojë këtë në letrën Tuaj. Është e njohur se njerëzit e duan dhurata si dhe ulje dhe bonuse të ndryshme. Nëse Ju vendosni për të ofruar atyre, kështu që Ju mund të rrisë ndjeshëm numrin e përgjigjeve nga kjo reklamë.
 • Përfitimet tuaja. Kur shkruani një letër, mos harroni të ndani të gjitha avantazhet e tyre, ata duhet të reflektojnë në gazetën Tuaj. A nuk do të turpërohet, duke folur për përparësitë e tyre, mbi konkurrentët tuaj, nëse Ju bëni diçka më të mirë se ata, — kjo vlen për ndarjen e sigurt!
 • Nxitini blerësi të veprimit . Mendoni se si ju mund të inkurajojë person që menjëherë të kontaktojë pas leximit Tuaj reklamat letër. Si rregull, pas pranimit të e-mail gazetat e njerëzve të regjistroni kontaktet me kompaninë Tuaj dhe pastaj të harrojmë për këtë, rafte. Është e rëndësishme për të nxitur klientët të lidhen me ju. Shkruani reklamat letër, për shembull, në vijim joshëse ofrojmë, "e Parë e dhjetë aplikantët washer zbritje!", dhe add — "Nxitim për të blerë, zbritje e tanishme është e vlefshme vetëm deri në fund të muajit!".
 • Shumë nga ato letra në e-mail. Provoni të shkruani një shumëllojshmëri të gjerë të opsioneve në letrën tuaj. Për shembull: "Riparimi PC", "Riparim personale kompjutera — i lirë", "shërbime Cilësore për kompjuterin Tuaj personal", "kompjuter shembi" etj. Kur kryerja e shpërndarjes headers porosi reklamuese do të ndryshojë, dhe çdo përdorues do të merrni një mesazh që ju keni zgjedhur nga kjo listë rastësisht. Një veprim i tillë do të rrisë ndjeshëm efektivitetin e dërguar letra, të cilat do të kalojë përmes filtrave, dhe si rezultat i kësaj Ju do të merrni shumë më shumë reagime nga lista e postimeve.
 • Subjekti i e-mail duhet të jetë specifike. Gjatë krijimit të mesazhit reklamues për reklamat është e padëshirueshme për të përfshirë në tekstin tuaj janë të mërzitshëm fjalët si "krizën", "zbritje", "komerciale propozim" për klientët potencial, ata janë të pa interes. Kur një klient të mundshëm, duke kërkuar në Internet mail, shënime akumulimin e një numri të madh të mesazheve, ajo vonesa juaj duket vetëm për letra të cilit tema janë më tërheqëse dhe interesante, dhe pjesa tjetër e mesazheve duke pritur për heqjen e menjëhershme. Për shembull, në qoftë se Ju të specifikojë lëndën "Ju keni thyer VETË?", e marrësit të mesazhit të cilit VETË me të vërtetë është i dëmtuar, menjëherë dëshironi për të hapur ad Tuaj.
 • Futni të çmimit, në qoftë se shërbimet janë të lira. Nuk e specifikon çmimit, nëse ata janë të shtrenjta.
 • Le të thonë se biznesi Juaj është mbushjes fishekë printer, dhe kostoja e shërbimeve tuaja është vetëm 300 rubla — të jetë i sigurt për të shkruar në lidhje me atë në Tuaj në buletinin informativ! Përfituesit e një masë postimeve do të jetë menjëherë e qartë se ata mund të përballojë për të mbushur printer tuaj për çmimin, dhe ata nuk do të jenë të frikësuar për të thirrur Ju. Të përcaktuara me kosto të ulët do të bëjë që ata të kenë një interes të vërtetë në ofertën Tuaj. Nëse, për shembull, ju doni të shitur varkë tuaj ose vilë përmes reklamave, dhe në vlerë është më mirë të heshtin. Për transaksione të tilla duhet të jenë dakord me klientin në mënyrë individuale. Detyra të shpërndarjes në këtë rast është për të bërë marrësit pas pranimit të email kontaktoni me Ju, dhe atëherë Ju keni përdorur aftësitë tuaja të shitësit.

Mos harroni të cilësisë shkrim promovuese shkronja të varet nga rezultati i fundit!

Të suksesshëm mailings me XMailer!

Ne do të vazhdojmë të publikojë tonë këshilla për dërgimin e suksesshme gazetat. Le të shpresojmë se këto këshilla do të Ju ndihmojë zbatimin e suksesshëm të postimeve.

Tema e ardhshëm neni për të ofruar Mbështetje teknike.