Masalah jeung mailings

Angger perluasan pungsionalitas program merlukeun angger testing produk urang, urang ulah pangalusna urang pikeun nyadiakeun Anjeun jeung panganyarna pungsi, jadi meureun aya kasalahan, nu urang apologies, mangga nginpokeun urang ngeunaan insiden saperti, urang bakal ngabéréskeun eta gancang.

Ngagabung grup urang, di mana urang promptly nginpokeun ngeunaan inovasi dina program urang.

Ogé di group ieu urang ngarojong urang sunda jeung baris geura-giru ngajalankeun a cabang tina sawala di mana Anjeun tawaran pikeun ngabagikeun pangalaman Anjeun sukses jeung gagal mailings.

Tangtu, we nyaho ngeunaan gagal dina daptar milis urang sunda. Urang ngarti sagala complexities dina newsletter nu. Urang ogé nyaho jeung suksés studi kasus urang sunda.

Urang daily narima antara 50 nepi ka 100 talatah jeung patarosan, masalah, tips jeung kahayang. Di group VC, Skype, surelek, talatah swasta jeung saterusna. Sarta pamustunganana kami datang ka kacindekan yen sagala kasalahan anu disambungkeun jeung salah ngagambarkeun prosés ku milis dina aplikasi milis.

Keur sasaha teu rusiah nu pikeun ngirim 1 juta surelek nyaeta tugas daunting. Tapi loba pamaké anyar urang dimimitian nanyakeun patarosan kitu, naha kuring ngirim aya masalah 1000 talatah jeung naon anu bisa kuring pigawé pikeun ngirim 1 juta talatah?

Hal ieu dipikaharti nu aya pasukan nu keur berjuang jeung mailings massa. Teu saperti sebaran nyaéta dimungkinkeun pikeun ngahasilkeun jeung maranéhanana anu dihasilkeun, tapi anjeun kudu ngarti, nu ngirim 1тысячи talatah jeung 1 juta tugas beda order.

Lamun dina kasus nu pertama aya masalah, anjeun bisa ngirim 1st malovskogo akun pikeun 1day, dina kasus kadua leyuran merlukeun leuwih ti pamakéan malovskogo account.

Ngirim 1 juta aksara dina saminggu masalah nyata, nu leyuran, eta XMailer dedicated server (leuwih server ip ayun) pangaweruh jeung pamahaman prosés.

Pertanyaan anu, naha Anjeun kudu 1 juta surelek nu dikirim jeung naon ieu juta?

Nyaeta anjeun palanggan? Mana teu anjeun meunangkeun eta? Anjeun meureun bisnis gedé, lamun anjeun boga yén basa customer.

Upami anjeun hoyong pikeun ngirim 1 juta talatah ambing, mangka hayu atuh ngabejaan ka Maneh hiji rusiah: méakkeun daya teu éféktif, tapi ngan saukur bodo!

Bagean Anjeun panarima, ngagunakeun alus kualitas base, base test pikeun survivability.

Make basa alamat from our database panarima, nu dibagi kana kota jeung widang kagiatan.

Anjeun tiasa make waktu leuwih éfisién.

Kuring terus ngeunaan spamming:

Hayu urang jadi Koplok, kali lamun ieu mungkin pikeun ngirim per peuting 100,000 aksara ti NHS akun surélék anu isro jeung jasa pos, utamana nu leuwih gede, geus dimekarkeun spam mamah jeung ningkat filtration prosés nu beda-beda slag nu bisa megatkeun ngaliwatan halangan ieu mungkin ngan ku pamahaman prosés milis, ditangtoskeun palaksanaan gagasan katuhu. Urang nyieun hiji alat anu ngamungkinkeun anjeun pikeun nyieun nu mana wae nu milis, nyieun setting nu mana wae, nu mana wae nu bagian tina surat.

Tapi nu teu mean nu setélan standar (standard setélan) bakal mantuan anjeun jadi Allah spam.

Kuring kudu coba jeung néangan cara jeung mimitian jeung leutik mailings jeung saterusna, jeung pangalaman jeung arah perkembangan mailings anjeun bakal adequately ngarti kaayaan jeung skillfully wield alat urang.

XMailer, teu kawas ladenan sejen, teu bisa ngadalikeun Anjeun sebaran jeung databés Anjeun, we nyadiakeun full kabebasan action, tapi ogé tanggung jawab tina lampah urang teu mawa.

Sukses mailings jeung XMailer!

Urang baris terus nyebarkeun urang tips pikeun ngirim suksés buletin. Mugia, ieu tips ieu baris mantuan Anjeun pikeun nerapkeun suksés milis.

Topik artikel saterusna - dina tawaran Pangrojong téhnis.