Problemet me mailings

Në ekspansion të vazhdueshëm të funksionalitetit të programit kërkon të vazhdueshme të testimit të produkteve tona, të bëjmë më të mirën tonë për të siguruar Ju me të fundit funksionalitetin, kështu që nuk mund të jenë gabimet, për të cilat tonë falni, ju lutem na njoftoni për incidente të tilla, ne do të për zgjidhjen e tyre të shpejtë.

Bashkohet me grupin tonë, ku ne menjëherë e informon në lidhje me risitë në programin tonë.

Gjithashtu në këtë grup kemi mbështetjen e përdoruesit tanë dhe së shpejti do të nisë një degë e diskutimit ku Ju ofrojnë për të ndarë përvojën Tuaj të suksesshme dhe të pasuksesshme mailings.

Natyrisht, ne e dimë se për dështimet në listat e postimeve të përdoruesve tanë. Ne e kuptojmë të gjithë kompleksitetin në buletin. Ne gjithashtu e dimë të suksesshëm dhe studime të rasteve të përdoruesve tanë.

Ne përditshme merr nga 50 deri në 100 mesazhe me pyetje, shqetësime, këshilla dhe dëshirat. Në grupin e QV-je, Skype, e-mail, mesazhe private dhe kështu me radhë. Dhe në fund ne kemi ardhur në përfundim se të gjitha gabimet janë të pasakta lidhur me përfaqësimin e procesit me anë të postimeve në zbatimin e postimeve.

Për askënd nuk është një sekret që të dërgoni 1 milion email është një detyrë e frikshme. Por shumë përdorues të rinj të fillojmë të pyesim pyetje të tilla, pse unë i kam dërguar asnjë problem 1000 mesazhe dhe çfarë mund të bëj për të dërguar 1 milion mesazhe?

Kuptohet se ka forca që janë duke luftuar me masë mailings. Nuk ka të tilla shpërndarjes është e mundur për të prodhuar dhe ato janë prodhuar, por ju duhet të kuptoni se dërgimi 1тысячи mesazhe dhe 1 milion e detyrave të ndryshme të rendit.

Nëse në rastin e parë nuk ka problem, ju mund të dërgoni 1 malovskogo llogari për 1day, në rastin e dytë zgjidhja kërkon më shumë se sa përdorimi i malovskogo llogari.

Dërgimi 1 milion letra në javë është një problem i vërtetë i të cilit është zgjidhje, ajo XMailer server të dedikuar (më server ip ritëm) njohuritë dhe të kuptuarit e procesit.

Pyetja është, a do të duhet të 1 milion euro-mail dërguar, dhe çfarë është kjo milionë?

Është se abonentë tuaj? Ku e keni marrë ato? Ju ndoshta biznes të madh, nëse ju keni atë bazë të konsumatorëve.

Në qoftë se ju dëshironi të dërgoni 1 milion mesazhe verbërisht, atëherë më lejoni të Ju them një të fshehtë: ju të shpenzojnë burimet nuk qe në mënyrë efektive, por thjesht budalla!

Në segmentin e marrësit Tuaj, përdorni një cilësi të mirë bazë, testi bazë për survivability.

Përdorimi i bazës drejtohet nga baza jonë e të dhënave të marrësit, i cili e ka ndarë qytetet dhe fusha e veprimtarisë.

Përdorni kohën tuaj në mënyrë më efikase.

Unë të vazhdojë për spamming:

Le të jetë i Sinqertë, kohët kur ajo ishte e mundur për të dërguar për një natë 100,000 letra nga NHS-mail llogaritë janë të zhdukur dhe të shërbimit postar, sidomos ato të mëdha, kanë zhvilluar filtra spam dhe përmirësimin e procesit të filtrimit të ndryshme skorje që mund të thyejnë këtë barrierë është e mundur vetëm duke e kuptuar procesin e postimeve, zbatimin e duhur të drejtën e ideve. Kemi krijuar një mjet që ju lejon për të krijuar ndonjë listë postimesh, për të krijuar çdo vend, çdo pjesë të letrës.

Por kjo nuk do të thotë që default settings (standard cilësimet) do të ju ndihmojë të bëhet Zot i spam.

Unë kam nevojë për të provoni dhe shikoni për mënyra dhe të fillojë me të vogla mailings dhe pastaj, me përvojë dhe të zhvillimit drejtimin e mailings ju do të në mënyrë adekuate e kuptoni situatën dhe për shkathtësi të përdorni mjet tonë.

XMailer, ndryshe nga shërbimet e tjera, nuk e kontrollon shpërndarjen Tuaj dhe bazën Tuaj të të dhënave, ne të sigurojë një liri të plotë të veprimit, por edhe përgjegjësi nga veprimet Tuaja nuk e marrim.

Të suksesshëm mailings me XMailer!

Ne do të vazhdojmë të publikojë tonë këshilla për dërgimin e suksesshme gazetat. Le të shpresojmë se këto këshilla do të Ju ndihmojë zbatimin e suksesshëm të postimeve.

Tema e ardhshëm neni për të ofruar Mbështetje teknike.