Salapan aturan suksés distribution

Email newsletter — hiji cara gede ka ngembarkeun warta, panggihan konsumén anyar jeung ulang narik jalma anu geus jadi klien anjeun. Tapi lamun anjeun teu hayang meuli branded a spammer, anjeun kudu nuturkeun aturan mudah.

Naon spam? 80% of email traffic on the Internet jeung 20% efisiensi. Biasa, well-dipigawé newsletter bakal leuwih efisien. Tapi komo jeung karsa pangalusna aya sok résiko ragrag kana purgatory polder "Junk mail". Pikeun nyegah ieu, anjeun kudu mertimbangkeun sababaraha nuances.

Ku kituna, 9 aturan basajan:

  • Ulah spam
  • Menta panarima idin
  • Update alamat anjeun basis data
  • Teu make beuli basa
  • Tetep konfirmasi dina legality tina basa anjeun
  • Hayu kasempetan pikeun unsubscribe langsung ti newsletter
  • Teu malikan
  • Beautifully jeung intelligently nyieun aksara
  • Mertimbangkeun requirements of the spam filter

Ulah spam

Lamun surelek anjeun kasampak kawas spam, bau kawas spam jeung rasa kawas spam, mangka paling dipikaresep eta. No, sacara serius. Anjeun kamari datang online jeung ngarti naon nu anjeun keur bade ngalakukeun (contona) spam. Jadi teu ngalakukeun hal eta, euweuh urusan kumaha gede godaan. Euweuh urusan kumaha eta ditiup, tapi ayeuna teh hijina jalan pikeun mantuan tanpa aduan.

Kumaha pikeun nyegah aduan?

Kanyataanna, narima keluhan ti waktu ka waktu téh bisa dilawan. Anjeun kudu disusun pikeun kanyataan yén, komo jeung lengkep sah milis lima puluh rébu urang jeung pangatur kualitas newsletter, anjeun bakal tetep meunang hiji atawa dua aduan. Jeung nu minimum. Sakapeung, éta ngan salah action pamaké, anu sahingga hayang "unsubscribe" ti milis atawa nyumputkeun nu teu dihoyongkeun mail.

Pamaké pisan gampang mah Koropak nunda sababaraha ticks jeung nyieun daptar nu teu dihoyongkeun surelek spam. Manéhna ngan clicks "Spam" tombol di Inbox, teu nyaho naon "knocks" ku kituna pikeun pausahaan anjeun, maké éta ngan minangka cara pikeun "unsubscribe" ti newsletter. Sarta maranéhanana meunang eta! Sabab mail server blocking sadaya surelek ti server anjeun, sanggeus narima jumlah cukup tina aduan ngeunaan sarua pangirim.

Cara panggampangna nyaéta pikeun kontak hiji pausahaan aktipitas buletin professionally, nyaho kabéh kelemahan pariwara talatah jeung bisa dipaké jeung panarima, sarta mail jasa (i.e. ka us). Upami anjeun hoyong pikeun ngalakukeun hiji milis dina anjeun sorangan atawa maksudna pikeun nyadiakeun layanan ieu ka organisasi séjén, mangka anjeun bakal ngahargaan urang tips basajan.

Maranéhanana dibagi kana dua kategori: gawe bareng jeung pamaké jeung panangtayungan ti saringan spam.

Gawe bareng jeung pamaké

Naon distinguishes biasa surelek ti spam? Kanyataanna, ngan hiji ciri — ketersediaan hukum (ie, adil) dikumpulkeun ka hiji database alamat. Kasalahan pangbadagna dina kumpulan saperti basis data nyaéta kurangna Express idin ti pamaké.

Jum ' atan dikumpulkeun alamat database

Dina hukum dina kasus ieu hartina ngan hiji kaayaan: panarima tina surélék anjeun ka ngalanggan (nyaeta, pikeun Nganyatakeun unequivocally kahayang pikeun ménta eta).

Sosialisasi advertisements ngaliwatan telekomunikasi jaringan, kaasup ngaliwatan pamakéan telepon, facsimile, mobile telepon komunikasi, anu beunang ngan jeung idin prior of palanggan atawa addressee pikeun nampa iklan. Dina hal ieu, pariwara geus diakuan sebaran tanpa idin prior of palanggan atawa addressee tina advertisements lamun geus dibuktikeun yén saperti ijab kabul geus ditangtukeun (hukum Féderal "Dina pariwara").

Upami anjeun gaduh nyimpen online, mangka anjeun kudu pamaké basa, nyaéta jalma jalma anu teu meuli anjeun. Lamun anu pangalusna kampanye atawa runtuyan diskon, tangtu, nu godaan ka geura mimitian ngirim nurutkeun sadia alamat, tapi kudu ménta idin. Komo lamun panarima of nasabah anjeun, ulah ngirim surelek tanpa idin. Lamun urang teu meuli produk anjeun, eusian angkét jeung nyadiakeun informasi ngeunaan dirina, manéhna kacida teu cacah dina kasar pamakéan kotak surat anjeun pikeun tujuan promosi.

Hiji teu kudu nulis off alamat e-mail ti kartu bisnis atawa questionnaires. Inpo ieu teu pikeun distribusi, jeung pikeun tujuan séjén.

Anjeun bakal nampi konfirmasi tina kesiapan pikeun nampa surelek anjeun

Pastikeun langganan jadi nu no salah ieu bisa ngadaptarkeun email salah alamat.

Ningkatkeun basa anjeun

Anjeun geus hukum dasar panarima, tapi anjeun teuing nyangsang newsletter? Lamun jalma geus sapuk pikeun nampa surat dua taun ka tukang, ayeuna newsletter bakal reuwas atawa komo infuriate – idin anjeun kudu nanya deui. Ieu disebut "metoda re-papacangan." Eta méré anjeun nu bukti yen dulur méré idin pikeun newsletter.

Nyingkahan meuli basa

Kawijakan aturan XMailer ngidinan Anjeun pikeun make nu mana wae nu database, kaasup nu meuli, tapi urang teu nyarankeun ka anjeun. Meuli atawa nyewa daptar ukur runtah duit, nu bertentangan jeung rekomendasi tina sagala nu anti-spam asosiasi. Sanajan jeung ditangtoskeun ngolah milis jeung paling importantly wijaksana desain perenah, anjeun bisa mitigate resiko jeung ancaman.

Kahiji, anjeun bakal kudu menta panarima idin pikeun nampa newsletter — pikeun conto, ku ngirim eta saeutik surat nyarios kumaha anjeun meunang alamat maranéhna, jeung nanya naha maranéhanana hayang pikeun ménta ti anjeun inpo talatah. Tapi ieu teu panacea a — daptar ieu meureun mundut batur nu sejenna. Dina ahir, nu sarua panarima meunangkeun unggal poé laut perlu surelek. Di hiji titik, manéhna ngan sakabéh eta bakal ditandaan perlu kotak centang jeung ngirim ka besi tua. Dina ieu baris dikirim jeung akun surélék anjeun.

Bréh, eta éfisién pikeun ngalakukeun hiji milis, teu nyaho sajarah ieu daptar (nyebutkeun, anjeun ngalakonan hiji newsletter ngeunaan mobil, jeung daptar ieu bade motorcycling peminat). Jeung pikeun administrasi palayanan pos dibeuli basa, komo lamun deal ieu lengkep "bodas" — teu hiji argumen. Lamun nyangka spam, anjeun nyimpen ngan konfirmasi pamaké idin pikeun newsletter nu.

Tetep konfirmasi ti idin pikeun newsletter

Lamun pamaké narima hiji spam laporan ti sisi anjeun, anjeun nu kaliru nepi kabuktian sabalikna. Sanggeus kabéh, tujuan utama e-mail service nyaéta pikeun nyieun mailboxes ka konsumén maranéhanana bersih. Ku kituna geus loba klien nu kacida waktu no ngadangu excuses jeung aduan unggal salah sahijina.

Tapi, salami anjeun milis anu legitimately dirakit basa, jeung anjeun kungsi ragu pikeun ngabuktikeun yen unggal aduan ieu ngan kasalahan – posisi anjeun masih bisa disalametkeun.

Bukti pangalusna bakal scan kuesioner disaluyuan ku klien jeung dipariksa "kuring hayang narima nawaran ieu ku e-mail", atawa data ngeunaan ngadaptar (tanggal, ngaran, IP) jeung URL kaca mana ieu kacatet.

Lamun anjeun teu bisa mastikeun nu legality tina anjeun métode ngumpulkeun base surelek, nu leuwih dipikaresep akun anjeun teu bakal dikonci.

Hayu kasempetan pikeun unsubscribe

Pastikeun anjeun make tombol atawa link "Unsubscribe" dina unggal email. Paling mindeng nembongan dina aksara dina bentuk inconspicuous tumbu — jeung anjeun kudu nyieun eta katempo jeung gampang — ide pikeun méré pamaké leuwih alus push tombol anjeun, ti tombol "Spam" di mail klien. Contona, urang otomatis nambah a link to unsubscribe ka milis daptar klien urang jeung bebas nanganan sadaya gagal. Hal pangpentingna nyaéta pikeun ngarti yén ayana of tombol a, anjeun kauntungan moal ngurangan, tapi rada naek bareng jeung trust jeung reputasi.

Anjeun teu kudu maksa pamaké pikeun nuliskeun ngaran pamaké sarta sandi lamun anjeun loka atawa layanan merlukeun ngadaptar anjeun — anjeun geus cukup tapis ku kanyataan milis, ti mana manéhna atawa manéhna hayang unsubscribe. Upami panarima teu inget, atawa teu hayang pikeun nuliskeun wincik pikeun entry, nu panggampangna pilihan pikeun manéhna bakal, deui, ngirim surat spam.

Teu malikan

Lamun urang lila teuing pikeun ngirim tipe sarua buletin atawa nu sejenna surelek, mangka pasti anjeun bakal dilaporkeun salaku spammer. Ieu téh ngan hiji perkara waktu.

Nyieun éndah

Mikir ngeunaan anjeun panarima. Nyieun beautifully dihias aksara, nu bakal kasampak kawas jadi nu pausahaan anjeun dibere ka pamaké reputable jeung dipercaya. Anjeun bisa make database urang témplat, nu aya katuhu dina XMailer. Read more dieu.

Murah rarancang, eusi kasalahan, gaudy rarancang jeung caang font warna (tempo aturan gambar hurup handap) ngajamin loba aduan jeung saterusna ban.

Jadi kabuka. Sok nyieun kaayaan sebaran muka. Ngabejaan urang lamun jeung di naon jumlah anjeun bakal kudu ngirim. Lamun hiji jalma subscribes ka warta mingguan, urang geus sajaba ti éta pikeun ngirim unggal opat poé iklan atawa talatah ngeunaan anjeun promosi. Anjeun bakal geura-giru ngahurungkeun kana hiji spammer jeung tukang bohong. Tapi, komo lamun newsletter ieu metot pikeun manusa, manéhna masih refuses hurup anjeun, preferring pikeun maca warta di tempat séjén. Anjeun kudu jelas ngarti beda antara informasi surat (warta), jeung gross imposition of ladenan maranéhanana, pariwara barang. Paling dipikaresep, anjeun bakal kudu nyieun dua beda daptar alamat – hiji pikeun informasi, lain keur pariwara.

Panyalindungan antispam

Rata-rata, hatur nuhun ka saringan spam, kira-kira 10-20% tina sagala surelek ngaleungit dina e-mail lalu lintas. Jeung sadaya ieu ngaliwatan lepat overzealous saringan spam. Teu kudu jadi jahat spammer nu hurup anjeun teu ngahontal addressees. Komo maranéhanana pausahaan nu nyieun distribution cukup jum ' atan, jeung idin jeung di paménta addressee punctually "meunang eta panas".

Alas, gancang jeung basajan solusi pikeun masalah teu aya. Pikeun nyingkahan saringan, perlu ngarti alam maranéhanana, ngarti kumaha maranéhanana gawé. Jeung ieu prosés anu pohara panjang jeung rigorous.

E-mail geus pohara badag daptar patokan, nu berorientasi saringan ngadeteksi junk surélék. Kaasup dina daptar ieu di tempat kahiji "spam" frase. Ieu di antarana, contona: "WARNING, PANAS!!!", "KLIK DI DIEU SARTA ANJEUN BAKAL BOGA HIJI JUTA DOLLAR!". Recognizing salah sahiji di handap ieu frasa barang (atawa sarupa pisan eta), post robot recycles surat. Sababaraha kriteria méré leuwih titik, sababaraha kurang. Contona, analisis sampel tina patokan ti SpamAssassin, nu paling populér spam filter di dunya.

Hurup bakal ditempatkeun di spam lamun:

  • nyebutkeun ngéléhkeun sums badag duit (0.2 titik)
  • naha mayar leuwih? (1.25 titik)
  • hiji ngabalikeun duit keur nanaon (2 titik)
  • ngandung hiji talatah ngeunaan sababaraha urgent masalah anu perlu perhatian pinuh anjeun (2.9 titik)
  • nawarkeun murah atawa ka refinancing kpr (3 titik)
  • ngabejaan rusiah kasuksésan unprecedented (2.4 titik)

Lamun surat anjeun ngandung jumlah spam luhur bangbarung nu tangtu, geus dipiceun. Dina unggal server administrator susunan bar individual. Mun anjeun geus fed nepi jeung junk surélék daptar, bangbarung bakal nangtukeun pisan low. Ampir kabéh nu susuratan dina kasus ieu bakal balik ka besi tua.

Nu didadarkeun di luhur daptar patokan pikeun harti spam nyaéta terus ngembang, saringan eta pikeun adaptasi jeung parobahan anyar spammers ' trik. Daptar diapdet unggal waktu pamaké clicks "Ieu téh spam" dina Koropak. Saringan Spam komo bisa nyingkronkeun sarta babagi pangalaman online.

Tanda of spam

Naon bisa jadi nu standar kasalahan jeung kumaha nyingkahan eta? Salaku spam, antispam system ogé bakal ngakuan tanda handap:

  • Nyingkahan spam frasa barang kawas "Klik di dieu!", "Meunang hiji juta per menit!"
  • exclamation titik dina headers jeung dina talatah awak
  • cara mencét "KONCI hurup gede" (Nuhun, Nuhun :)
  • warna fon, hususna beureum, héjo (Oh hehehehe!)
  • Salah encoding
  • Ngagunakeun hiji gambar badag tinimbang téks surat lamun gambar anu teu dibarengan ku jumlah minimal téks, surelek dihapus ogé spam
  • Pamakéan kecap "Test", "Hello", "Test", "Test" dina subject line — kasalahan ieu dijieun ku jalma anu méakkeun testmail jero corporate maranéhanana email
  • Mailing hiji talatah tunggal loba panarima dina organisasi sarua jeung luar alamat kompléks hiji nu bakal bisa cope no jasa pos. Eta sadaya gumantung kana sistem administrator pausahaan
  • Bengkung pormat — ulah niron teks ti Microsoft Word langsung kana surelek téks ti Kecap dina format HTML bakal teu bisa dipintonkeun bener. Dina sababaraha hal, ieu manglaku ka tanda petik, ellipsis. Anjeun bisa make lamun ngirim surélék pilihan jeung basajan pormat (misalna Gmail) nyaéta normal HTML input. Tapi, dina hal ieu anjeun ogé leungit kabéh pormat jeung, paling importantly, tumbu ka
  • Ngirim loba teuing surelek per poé. Paling ladenan surelek teu ngidinan pikeun ngirim leuwih ti 200 surelek sapoé (jeung pace ngirim 50 000 alamat nyangsang :). Sajaba ti éta, lamun anjeun nyewa server ti hosting babarengan, maranéhanana bisa kalayan gampang nganonaktipkeun hiji akun ngan ku manéh mahiwal surge lalulintas. Upami anjeun gaduh service dedicated, nu administrasi host pikeun ngabales ngan ka aduan.
  • Urang apal-kumaha urang ngajalankeun sagala aksara samemeh ngirim talatah ngaliwatan SpamAssassin, mariksa extent na "spamboti". Lamun ngaleuwihan a bangbarung nu tangtu, alamat surat, jeung ngédit newsletter nu. Dina mangsa nu bakal datang urang rencana pikeun nerapkeun layanan ieu XMailer, tuluy saran bakal dikaluarkeun langsung ku ngundeur aksara.

Kumaha nyaho naha surelek dina "Runtah" atawa "Junk"? Aya sababaraha cara — analisis statistik tina pamanggihan aksara atawa SMTP catetan, tapi pamaké biasa tanpa pamakéan software husus nu sadia. Eta nyaeta prerogative tina ladenan husus. Di momen mungkin jeung XMailer di tahap béta katutup testing, geura-giru nyangka release anyar aplikasi vérsi.

Sukses mailings jeung XMailer!

Urang baris terus nyebarkeun urang tips pikeun ngirim suksés buletin. Mugia, ieu tips ieu baris mantuan Anjeun pikeun nerapkeun suksés milis.

Topik artikel saterusna - dina tawaran Pangrojong téhnis.