Inovasi dina XMailer 3.0.

Urang nyieun a universal tool for buletin email XMailer. Nu ngalaksanakeun sarua oge dina langganan database milis, jeung ngidinan anjeun pikeun ngirim buletin... mana wae nu database alamat.
Eta sadaya gumantung kana pamaké.

Dina aplikasi urang, anjeun bisa ngartikeun setélan nu ngidinan anjeun pikeun ngaluyukeun paling halus setelan.

XMailer béda ti pesaing anak, nu kanyataan yén manéhna lahir di hiji lingkungan mana palaksanaan email buletin ieu tanggung jawab professional of pamekar.

Ku alatan éta, sagala kasusah anu dipikawanoh jeung unggal vérsi anyar XMailer megatkeun anyar pajeulitna dina newsletter nu.

Dina versi katilu, pinuh diropéa XMailer 3.0 urang mutuskeun pikeun nulis balik sakabeh kode ti scratch jeung mawa amalan pangalusna leuwih taun katukang dina versi anyar.
Nambahan pungsi nu geus lila dipaké jeung dimekarkeun di urang laboratorium rusiah.

Aya naon anu énggal

Dina versi katilu urang dilaksanakeun sababaraha fitur anyar:

  • Ngundeur alamat database
  • Ngundeur siap-ka-dipake akun
  • Проработанный и усовершенствованный Antispam
  • A validasi fungsi akun alamat
  • jeung loba séjén

Kumaha pikeun ngjalankeun email

Di handap ieu video we geus nunjukkeun kumaha pikeun gancang ngamimitian anyar newsletter ngagunakeun panganyarna pungsi XMailer 3.0

Urang baris terus nyebarkeun urang tips pikeun ngirim suksés buletin. Mugia, ieu tips ieu baris mantuan Anjeun pikeun nerapkeun suksés milis.

Topik artikel saterusna - dina tawaran Pangrojong téhnis.