Risitë në XMailer 3.0.

Ne po e zhvillojmë një mjet universal për gazetat e-mail XMailer. Të cilën e kryen në mënyrë të barabartë edhe për abonim postimeve bazën e të dhënave, dhe ju lejon të dërgoni gazetat... ndonjë bazë të të dhënave të adresave.
Ajo të gjitha varet nga përdoruesit.

Në kërkesën tonë, ju mund të përcaktojë parametrat të cilat ju lejojnë për të rregulluar më delikate cilësimet.

XMailer ndryshe nga konkurrentët e saj, faktin që ai u lind në një mjedis ku ekzekutimin e gazetat e-mail, ishte një përgjegjësi profesionale të zhvilluesve.

Prandaj, të gjitha vështirësitë janë të njohur dhe në çdo version të ri XMailer vendosur një të re kompleksitetin në buletin.

Në version të tretë, plotësisht përditësuar XMailer 3.0 ne kemi vendosur të ndryshonin të tërë të kodit nga e para dhe për të marrë praktikat më të mira në vitet e fundit në versionin e ri.
Duke shtuar funksionalitetin që ka kohë që janë përdorur dhe zhvilluar në tonë sekret laborator.

Çfarë ka të re

Në version të tretë ne kemi zbatuar disa karakteristika të reja:

  • Shkarko adresën e bazës së të dhënave
  • Shkarkimi i gatshëm për ta përdorur llogari
  • Проработанный и усовершенствованный Antispam
  • Të validimit, funksioni i llogarive dhe adresat e
  • dhe shumë të tjera

Sa për të nisur email

Në këto video ne kemi treguar se si të shpejt të filluar një të ri të buletinit duke përdorur të fundit funksionalitetin XMailer 3.0

Ne do të vazhdojmë të publikojë tonë këshilla për dërgimin e suksesshme gazetat. Le të shpresojmë se këto këshilla do të Ju ndihmojë zbatimin e suksesshëm të postimeve.

Tema e ardhshëm neni për të ofruar Mbështetje teknike.