Kumaha carana sangkan email newsletter

Pikeun ngirim hurup Anjeun pikeun jumlah nu mana wae nu alamat, hal anu penting pikeun nuturkeun sababaraha aturan yén urang dimekarkeun bareng jeung urang sunda dina waktu nu lila make XMailer salaku program pikeun sebaran.
Sacara Umum, aturan jeung saran ngidinan anjeun pikeun ngirim surelek anjeun konsistén jeung ngagunakeun bébas smtp server populér ladenan surelek.

Katerangan jeung order karya.

XMailer teu merlukeun instalasi dina komputer Anjeun, sabab anjeun bisa ngajalankeun eta dina alat nu mana wae nu aplikasi dina platform Windows.

PS Lamun anjeun teu bisa ngajalankeun XMailer, turutan lengkah ieu:

  • Ngundeur ti website urang Net Kerangka 4.0 jeung masang eta.
  • Nga-nonaktipkeun sakabeh aplikasi antipirus jeung nyoba ngajalankeun program deui.
  • Kontak support téhnis, urang geus Anjeun katutupan.

Basa tina panarima

Panarima daptar bisa diundeur ti handap format file:

  • dina format alamat XMailer 3 (.as3)
  • di format téks (.txt)
  • dina format tabel (CSV.csv)

Éta ogé mungkin download ti urang basa panarima langsung dina program atawa sparsit ti file nu mana wae nu ngagunakeun masing-masing item menu di окне Panarima.
Saméméh peluncuran, urang nyarankeun anjeun pikeun ngajalankeun alat nu cék databés Anjeun pikeun validitas. Salaku reactogennosti basa panarima, serius sinyal keur spam saringan spam surat.
Tetep databés Anjeun up to date.

Nambahan akun

Program XMailer2 bisa ngirim talatah ti nu mana wae nu SMTP server nu ngarojong sambungan nu mana wae nu surélék klien (Outlook Express, Bat, Mozilla Thunderbird, PegasusMail, jsb.).

Nu paling gampang jeung cara kabuktian ka ngadistribusikaeun nyaéta pikeun nyieun hiji anyar dina kotak surat server NGS.RU atawa MAIL.RU (ngan ngadaptar 10-15 buleud NGS.RU atawa MAIL.RU).

Alamat buleud (login) kudu milih nu sarua nomer serial dina ahir. (contona: abc100@mail.ru, abc101@mail.ru, abc102@mail.ru, abc103@mail.ru).
Sandi lamun anjeun ngadaptar, ogé husus nu sarua pikeun sadaya buleud.

Если вы не желаете тратить время на регистрацию новых почтовых ящиков, вы можете их download из нашей базы аккаунтов. Подробнее об этой возможности написано dieu.

Kreasi aksara

Newsletter nu bisa dipigawé dina bentuk normal talatah teks (jeung aktif tumbu) atawa dina wangun gambar .jpg. Atawa kombinasi pilihan.

Gambar téh mindeng leuwih alus katarima visually, kasampak leuwih padet jeung ngirim eta leuwih gampang!

Program nu incorporates hiji algoritma unik parobahan angger gambar (ngaran, ukuran, ngabagi kana lembar), nu ngidinan anjeun pikeun ngirim gambar dina jumlah badag (puluhan rébu).

Subjek email

В поле "Subjek email" напишите тему сообщения.

Lamun anjeun bade pikeun ngirim kaluar leuwih ti 100 aksara nyieun sababaraha jejer talatah!
Klik katuhu tombol pikeun ngédit daptar jadi jeung unggal garis anyar, nulis hiji topik anyar (nu leuwih, leuwih hade eta bakal prohodit newsletter!) Pikeun ngirim 10.000 talatah per 10 jam, kira-kira 80 jejer.

Perkara nu beda dina kasus: "Ngajual sapatu murah!" jeung "Murah ngajual sapatu!" Tapi éta téh pangalusna pikeun nyieun loba jejer jeung salaku loba nu jéntré pikeun make sinonim (i. e. kecap nu beda), teu akar.
Lamun eusi tina topik for Anjeun henteu masalah, tapi nu penting nu uniqueness, mangka anjeun bisa nagraviroval kumaha pleasing sababaraha jejer nu béda dina topik nu mana wae nu jeung nu mantuan urang generator téks diwangun-di XMailer 3.0.

Ngaran pangirim

Dina widang "Ti saha" ku ngaklik kotak ka katuhu lapangan pikeun nambahkeun ngeunaan 10-15 beda "vérsi" ngaran pausahaan Anjeun, contona: "LLC ALTAIR", "AL", "SUNGUT ALTAIR", ORGANISASI "ALTAIR", "ALTAIR" Novosibirsk jeung sajabana. Anjeun bisa nulis ngaran jeung patronymic Anjeun pagawé jsb.

Éta ogé mungkin pikeun make ngaran generator ngirim.

A reply-to alamat

В поле "A reply-to alamat" указывается почта на которую будут приходить письма с автоответчиков получателей (если у получателя автоответчик включен) и ответные письма на Вашу рассылку.
Lamun kenca kosong, mangka kotak pikeun jawaban bakal outbound kotak/I. Dina hal ieu response surat nu bakal dikirim ka kotak surat ti nu talatah nu dikirim.

Ieu téh leuwih sae pikeun make pilihan kadua geus sababaraha mailboxes nu bakal narima response surat (hal ieu dilakukeun pikeun tambahan bypass spam saringan, saperti dina kasus nangtukeun hiji laci bisa ngonci ngirim Spam).

Saran pikeun ngirim

Lamun sagala widang nu diperlukeun dina program nu kaeusi dina bener, tombol aktif "Newsletter"ayeuna anjeun bisa mindahkeun asup pikeun lengkah saterusna langsung dina jandela daptar!

Final setup

Во время рассылки письма в формате "Текст", есть смысл поставить галочку "Включить замену букв на латинские аналоги" в настройках Antispamа. В этом случае в письме начинают хаотично заменяться такие буквы как - О, а, р, е, т, с, х... и др. на свои аналоги в латинском алфавите. Это дает возможность создать дополнительные уникальные письма и обойти СПАМ-фильтры.
Oge, pastikeun pikeun nunda kotak centang "Otomatis nganonaktipkeun akun sanggeus salah 10 kasalahan sakaligus. Dina hal ieu, program nu bakal otomatis nganonaktipkeun buleud sabab 10 kasalahan sakaligus bisa jadi ngan dina kasus kontak surelek SPAM, kurangna Internet atawa konci anjeun buleud.

Галочка "Kontrol maca" дает возможность просматривать статистику прочтений Вашей рассылки, но пользуйтесь этой функцией с осторожностью, так как адрес сервера, который собирает информацию о прочтении Ваших писем, может быть сигналом для спамфильтров о нежелательной рассылке. Сейчас мы разрабатываем механизм обхода этого ограничения и к 2016 году должны запустить это решение.

Lamun ngirim gambar dina hiji volume badag, éta ogé akal pikeun ngeset division gambar kana lembar ("Min.buah jeung Max.buah"). Fitur ieu di program nyandak division gambar kana sababaraha leutik gambar saméméh ngirim (panarima nilik gambar salaku hiji holistik). Jeung ieu kajadian unggal waktu lengkep acak (vertikal jeung horisontal), sarta unggal gambar anu ditugaskeun dihasilkeun sacara acak ngaranna (nu gaib ku nu dituju). Lamun, contona, nunda jumlah "Min.buah" - 1 "Max.buah" 3, mangka division tina gambar dina kasus ieu bakal lumangsung ti 2 nepi ka 4 gambar leutik. - Dina widang "Robah" diatur dina % tina parobahan dina arah kanaékan jeung panurunan nu ngirim gambar. Parobahan ngamungkinkeun pikeun salian ti méré uniqueness unggal dikirim email, jeung leuwih suksés ngalakonan distribution tanpa signifikan leungitna kualitas. Lamun setting robah ku leuwih ti 20% punten dicatet yén lamun ngurangan leutik gambar, teks bisa jadi parah nu bisa dibaca. Best ieu parobahan ku 10-15%, jeung téks dina hurup leutik eta leuwih hade teu ngalakukeun!

Newsletter и тонкости обхода СПАМ-фильтров

Sakali program geus siap pikeun digawe kudu indit test milis pikeun ngirim talatah test.

Если через несколько секунд появилось уведомление, что test milis прошел успешно, нажимайте кнопку "Старт" и рассылка писем начнется.

На почтовый ящик указаный как "A reply-to alamat" должно прийти Ваше сообщение.
Lamun aya bewara "Gagal ngirim surélék. mail", cek nu sambungan ka Internet block 25 port ku antipirus atawa firewalls.
Lamun aya nu mana wae nu séjén talatah error, mariksa ejaan data di ngirim akun (login, kecap akses). Jeung make akun mariksa ka kaséhatan.

Di dieu aya sababaraha titik utama nu kudu dianggap, lamun Anjeun kudu kualitas newsletter!

  • Nu fresher buleud pikeun milis, kurang kamungkinan splashes di SPAM.
  • Register sajumlah leutik buleud (10-15), jeung laju ngirim jeung nu diatur dina teu leuwih ti 10 talatah per jam (nu leuwih luhur laju, leuwih gancang bakal ngarekam ngirim SPAM)
  • Newsletter leuwih alus mun peuting, sabab peuting di minimum a volume narima SPAM aduan ti panarima.
  • Pikeun nyieun penampilan ngirim talatah ti pamaké nu beda , nu matuh garis kudu ditambahkeun dina kuantitas cukup! (10 rebu aksara 30-40)
  • Dina widang "Ti" nulis 15-20 parobahan Anjeun ngaran organisasi (atawa Ngaran kahiji jeung Patronymic)
  • "Subjék" jeung "Ti saha" anjeun bisa nyimpen di hiji misah file téks jeung teu type eta unggal waktu atawa pencét Ctrl C (nyalin) jeung Ctrl V (paste) pikeun nyelapkeun saméméhna dipaké téma jeung ti saha (dina kasus sebaran jeung sarua subjek)

Urang baris terus nyebarkeun urang tips pikeun ngirim suksés buletin. Mugia, ieu tips ieu baris mantuan Anjeun pikeun nerapkeun suksés milis.

Topik artikel saterusna - dina tawaran Pangrojong téhnis.