Si për të bërë email newsletter

Për të dërguar letra për çdo numër të adresave, është e rëndësishme që të ndjekim disa rregullat që kemi zhvilluar së bashku me përdoruesit tanë në një kohë të gjatë përdorni XMailer si program për shpërndarjen.
Në Përgjithësi, rregullat dhe rekomandime të lejojë që ju të dërgoni email tuaj në mënyrë konsistente me duke përdorur të lirë serverat smtp popullore shërbime të postës elektronike.

Përshkrimi dhe punën e rendit.

XMailer nuk kërkojnë instalimin në kompjuterin Tuaj, sepse ju mund të kandidojë atë në çdo pajisje që konkurrojnë në Windows platformë.

PS Nëse ju nuk mund të kandidojë XMailer, ndiqni këto hapa:

 • Shkarkoni nga faqja jonë e internetit Net Framework 4.0 dhe të instaloni atë.
 • Çaktivizoni të gjitha antivirus të apps dhe të përpiqet për të drejtuar programin përsëri.
 • Kontaktoni përkrahjen teknike, ne kemi Ti i mbuluar.

Baza e marrësit

Marrësit listë mund të shkarkohet nga këto formate:

 • në adresën format XMailer 3 (.as3)
 • në formatin tekst (.txt)
 • në tabelën format (CSV.csv)

Ajo është gjithashtu e mundur shkarkuar nga ynë bazën e përfituesve direkt në program ose sparsit nga ndonjë fotografi duke përdorur përkatëse menu item në окне Marrësit.
Para nisjes, ne ju rekomandojmë për të drejtuar një mjet që kontrollon bazën Tuaj të të dhënave për vlefshmërinë. Si reactogennosti bazë të marrësit, serioze sinjal për spam filtra spam e-mail.
Të mbajtur bazën e të dhënave Tuaja deri në datën.

Duke shtuar llogaritë

Programi XMailer2 mund të dërgoni mesazhe nga çdo serverat SMTP që mbështesin lidhjen e ndonjë klientëve email (Outlook Express, Bat, Mozilla Thunderbird, PegasusMail, etj.).

Mënyra më e lehtë dhe rruga provuar për të shpërndarë është për të krijuar një të re postare në server NGS.RU ose MAIL.RU (vetëm të regjistroheni 10-15 kuti NGS.RU ose MAIL.RU).

Adresa kuti (login) duhet të zgjedhin të njëjtën numrat serik në fund. (për shembull: [email protected], [email protected], [email protected], [email protected]).
Fjalëkalimi kur ju regjistroheni, edhe caktuar të njëjta për të gjitha kutitë.

Если вы не желаете тратить время на регистрацию новых почтовых ящиков, вы можете их shkarkuar из нашей базы аккаунтов. Подробнее об этой возможности написано këtu.

Krijimi i letrave

Buletini mund të bëhet në formën e një mesazhi normal me tekst (me lidhjet aktive) ose në formë të fotografive .jpg. Ose kombinim të opsioneve.

Foto është shpesh më të mirë perceptuar vizualisht, duket më e fortë dhe ta dërgojnë atë më të lehtë!

Programi përfshin një algoritëm të veçantë e të vazhdueshëm ndryshimi imazhe (emri, size, ndajini në copa), e cila ju lejon për të dërguar fotot në sasi të mëdha (dhjetëra mijëra).

Subjekti i e-mail

В поле "Subjekti i e-mail" напишите тему сообщения.

Nëse ju jeni duke shkuar për të dërgojë mbi 100 letra të bëjë disa tema mesazhe!
Right click butonin për të redaktuar listën e kështu me çdo linjë të re, të shkruar një temë të re (sa më shumë, aq më mirë do të prohodit buletin!) Për të dërguar 10,000 mesazhe për 10 orë, rreth 80 tema.

Çështje janë të ndryshme në rastin e: "Shesin çizme të lirë!" dhe "të Lirë të shesin çizme!" Por ajo është e mirë për të krijuar një shumë e temave dhe sa më shumë të jetë e mundur që të përdorin sinonime (d.m.th. fjalë të ndryshme), nuk e rrënjë.
Nëse përmbajtja e temës për Ju kjo nuk ka rëndësi, por e rëndësishme është unike, atëherë ju mund të nagraviroval si të pëlqyeshme një numër të temave të ndryshme për ndonjë çështje me ndihmën e tona gjenerator tekstin ndërtuar-në XMailer 3.0.

Emrin e dërguesit

Në fushën "Nga i cili" duke klikuar kutinë në të djathtë të fushës për të shtuar rreth 10-15 ndryshme "versionet" e emrin e kompanisë Tuaj, për shembull: "SH.P.K ALTAIR", "Kompania" TAIR, "të FORTË ALTAIR", ORGANIZATË është "ALTAIR", "ALTAIR" Novosibirsk dhe të tjerët. Ju mund të shkruani emrin dhe patronimike e punonjësve Tuaj etj.

Ajo është gjithashtu e mundur për të përdorur emri generator dërguesi.

Një përgjigje-për të adresuar

В поле "Një përgjigje-për të adresuar" указывается почта на которую будут приходить письма с автоответчиков получателей (если у получателя автоответчик включен) и ответные письма на Вашу рассылку.
Nëse është lënë e zbrazët, pastaj kutinë e për përgjigjet do të jetë jashtë të kutisë/I. Në këtë rast përgjigja letër do të dërgohet në kuti postare, nga të cilat mesazh është dërguar.

Është më mirë të përdorni opsionin e dytë të keni disa kuti postare që do të marrin përgjigje letër (kjo është bërë për shtesë të anashkalojë filtra spam, si në rastin e specifikuar një sirtar mund të bllokohet dërgimin e Spam).

Rekomandimet për dërgimin e

Kur të gjitha fushat e kërkuara në program janë plotësuar në mënyrë korrekte, button është aktiv "Buletini"tani ju mund të lëvizin për në hapin e ardhshëm direkt në dritare listë!

Final setup

Во время рассылки письма в формате "Текст", есть смысл поставить галочку "Включить замену букв на латинские аналоги" в настройках Antispamа. В этом случае в письме начинают хаотично заменяться такие буквы как - О, а, р, е, т, с, х... и др. на свои аналоги в латинском алфавите. Это дает возможность создать дополнительные уникальные письма и обойти СПАМ-фильтры.
Gjithashtu, të jetë i sigurt për të vënë në kuti "Automatikisht të çaktivizoni llogari pas pasaktë 10 gabime në një rresht. Në këtë rast, programi automatikisht do të çaktivizuar kutitë sepse 10 gabime në një rresht mund të jetë vetëm në rast të kontaktoni me email në SPAM, mungesa e Internetit ose bllokohet kuti tuaj.

Галочка "Kontrolli lexime" дает возможность просматривать статистику прочтений Вашей рассылки, но пользуйтесь этой функцией с осторожностью, так как адрес сервера, который собирает информацию о прочтении Ваших писем, может быть сигналом для спамфильтров о нежелательной рассылке. Сейчас мы разрабатываем механизм обхода этого ограничения и к 2016 году должны запустить это решение.

Kur të dërguar fotot në një vëllimi i madh, ajo është gjithashtu e arsyeshme për të vendosur ndarjen e imazhit në copa ("Min.copa dhe Max.copa"). Këtë funksion në program mundëson ndarjen e foto në disa imazhe të vogla përpara dërgimit (marrësit e sheh foto si një e shenjte). Dhe kjo ndodh çdo kohë krejtësisht rastësisht (vertikalisht dhe horizontalisht), dhe çdo foto është caktuar një të krijuara rastësisht emri (që është e padukshme nga marrësit). Nëse, për shembull, vënë numrin "Min.copa" - 1 "Max.copa" është 3, atëherë ndarjen e fotografi në këtë rast do të zhvillohet nga 2 deri në 4 imazhe të vogla. - Në fushën e "Ndryshimi" është vendosur në % të ndryshojë në drejtim të rritjes dhe zvogëlimit të dërguar fotot. Ndryshimi lejon për shtimin e japin unike për çdo të dërguar e-mail, dhe më me sukses të kryejë shpërndarjen pa rëndësishme humbje të cilësisë. Kur vendosjen ndryshime nga më shumë se 20% ju lutem vini re se kur uljen e vogël fotot, teksti mund të jetë i keq i lexueshëm. Më mirë është të ndryshojë nga 10-15%, dhe teksti në letër të vogël është më mirë të mos e bëni!

Buletini и тонкости обхода СПАМ-фильтров

Pasi programi është i gatshëm për të punuar duhet të shkoni provë e postimeve për të dërguar një mesazh test.

Если через несколько секунд появилось уведомление, что provë e postimeve прошел успешно, нажимайте кнопку "Старт" и рассылка писем начнется.

На почтовый ящик указаный как "Një përgjigje-për të adresuar" должно прийти Ваше сообщение.
Nëse ka një njoftim "Dështimi dërguar një email. mail", kontrolloni lidhjen në Internet blloku 25 port nga antivirus ose firewalls.
Nëse ka ndonjë tjetër mesazh gabimi, kontrolloni drejtshkrimin e të dhënave në dërgimin e shenjta (login, password). Dhe përdorimit të kontrolluar llogarinë për shëndetin.

Këtu janë disa nga pikat kryesore që duhet të merren parasysh, nëse Keni nevojë për një cilësi të buletinit!

 • E ushtar kutitë për të postimeve, pak gjasa splashes në SPAM.
 • Të regjistruar një numër të vogël të kutive (10-15), dhe shpejtësinë e dërguar me çdo të vendosur në jo më shumë se 10 mesazhe në orë (sa më i lartë të shpejtësisë, aq më shpejt do të regjistrojnë dërgimin e SPAM)
 • Buletini më të mirë për të bërë natën, sepse natën në një vëllim minimal marrë SPAM ankesa nga të tjerë.
 • Për të krijuar pamjen e dërgimit të mesazheve nga përdoruesit të ndryshme , temë e linjës duhet të jetë e shtuar në sasi të mjaftueshme! (10 mijë letra atyre 30-40)
 • Në fushën "Nga" shkruaj 15-20 modifikimet Tuaj emri i organizatës (ose Emri i parë dhe Patronimike)
 • "Subjekt" dhe "Nga i cili" mund të ruani në një të veçantë skedar teksti, dhe jo në llojin e atyre çdo kohë ose shtypni Ctrl C (copy) Ctrl V (paste) për të futur të përdorura më parë temat dhe nga të cilët (në rastin e një shpërndarje me të njëjtën temë)

Ne do të vazhdojmë të publikojë tonë këshilla për dërgimin e suksesshme gazetat. Le të shpresojmë se këto këshilla do të Ju ndihmojë zbatimin e suksesshëm të postimeve.

Tema e ardhshëm neni për të ofruar Mbështetje teknike.