Substitusi of rujukan в рассылке

Nu jandela utama XMailer 3.0

Lamun surelek anjeun geus hiji link aktif, anjeun bisa make substitusi rujukan pikeun nyegah surelek anjeun di spam.

Algorithm ieu métode basajan: anjeun klik link pikeun ngaganti, nyieun daptar tumbu nu ngaganti kiwari rujukan jeung dina waktu milis XMailer otomatis ngajadikeun substitusi rujukan link ti daptar ka spoof.

Pikeun genah, di luhureun jandela nu 10 disarankeun jasa substitusi rujukan. Tapi anjeun bisa make ladenan maranéhanana.

Pikeun make substitusi rujukan, nyieun yakin pikeun ngaktipkeun pakait jeung item dina Antispamе atawa dina jandela.