Zëvendësimi i referencave в рассылке

Dritarja kryesore XMailer 3.0

Nëse email-it tuaj ka hapur një link, ju mund të përdorni për zëvendësimin e referencave për të parandaluar juaj email në spam.

Algoritmi e kjo metodë është e thjeshtë: ju të klikoni një link për të zëvendësuar, të bëjë një listë të lidhjeve që të zëvendësojë aktuale të referencës dhe në kohën e postimeve XMailer automatikisht e bën zëvendësimin e referencave në lidhje nga lista për spoof.

Për lehtësi, në krye të dritares janë 10 rekomanduar për zëvendësimin e shërbimeve të referencave. Por ju mund të përdorni shërbimet e tyre.

Për të përdorur për zëvendësimin e referencave, të sigurt për të aktivizuar përkatëse në artikull Antispamе ose në dritare.