Замена на референци в рассылке

Главниот прозорец XMailer 3.0

Ако вашиот е-мејл има активна врската, можете да го користите замена на референци за да се спречи вашите пораки во спам.

Алгоритмот на овој метод е едноставна: ќе кликнете на линкот за да го замени, направи листа на линкови кои го замени сегашната референца, а во времето на мејлинг XMailer автоматски прави замена на референци за да ја врската од листата да се spoof.

За погодност, на врвот на прозорецот се 10 препорачува услуги замена на референци. Но вие може да ги користите нивните услуги.

За да го користите замена на референци, бидете сигурни дека за да ја активирате соодветната ставка во Antispamе или во прозорецот.