Substitusi saka referensi в рассылке

Ing jendhela utama XMailer 3.0

Yen panjenengan email wis link aktif, sampeyan bisa nggunakake substitusi saka referensi kanggo nyegah email ing spam.

Algoritma iki cara punika prasaja: sampeyan klik link kanggo ngganti, nggawe dhaftar panjarwa pranala sing ngganti saiki referensi lan ing wektu mailing XMailer kanthi otomatis ndadekake substitusi saka referensi kanggo link saka dhaftar kanggo spoof.

Kanggo penak, ing ndhuwur jendhela sing 10 dianjurake layanan substitusi saka referensi. Nanging sampeyan bisa nggunakake layanan sing.

Kanggo nggunakake substitusi referensi, nggawe manawa kanggo ngaktifake cocog item ing Antispamе utawa ing jendhela.