Majalah distribution

Majalah distribution XMailer 3.0

Majalah distribution содержит историю работы программы и ход рассылки с логированием по времени, делением записей по типам:

  • Dikirim - suksés nyobian ngirim surat jeung test mailings
  • Error - kagagalan pikeun ngirim téks error
  • Program kajadian - kajadian séjén, saperti pause atawa ngamimitian milis

Fungsi sejen:

  • Nyalametkeun log - nyimpen log sebaran dina file misah
  • Jelas - jelas log éntri from log jandela, tapi kajadian anu disimpen dina mémori. Sanggeus parantosan tina program keur teu ngajaga log, kabeh éntri anu leungit salawasna!

Lamun anjeun milih "Kasalahan" tab janten aya dina bagian "Decoding error". Ieu bantu bagian, dijieun pikeun nerangkeun kasalahan jeung pikeun rojong dina ngarengsekeun masalah. Read more dieu