Generasi Code по ключевому слову

Generasi Code по ключевому слову

Fungsi ngahasilkeun téks nurutkeun keyword dipaké pikeun keusikan atawa éncér jeung téks anjeun surat. Karya dumasar kana prinsip Ranté Markov. Lamun anjeun ngasupkeun kecap konci nu anjeun nu querying di search engine Yandex sanggeus hasil teangan ieu parsed pikeun ayana téks jeung disusun Glosarium. Lamun generating, téks dijieun dina prinsip ranté Markov jeung urang boga kacida unik téks, tapi salaku aturan, sagemblengna devoid tina harti. Pungsi ieu teu nambah harti ka surat, tapi dimaksudkeun pikeun éncér surelek unik jeung téks.

  • Konci konci kecap atawa frase konci, nu bakal parse kaluar hasil teangan (maca, sungsi, free email newsletter di Moscow)
  • Karakter - jumlah karakter di dihasilkeun téks, standar nyaéta 1000 PCs
  • Kumpulan kecap awal fitml hasil teangan, nyokot kira 5 menit pikeun fitml jeung compiling kamus
  • Generasi Code - запуск алгоритма генерации текста по принципу Цепей Маркова