Ngaran generator

Generating ngaran в XMailer 3.0

Fungsi generating ngaran anu merenah lamun anjeun kudu hiji daptar badag senders jeung hiji katara tina ngaran jalma.

  • Diperlukeun jumlah - jumlah dihasilkeun ngaran
  • Gender - gender nu dihasilkeun ngaran
  • Runtuyan - runtuyan ngaran jeung surname di dihasilkeun ngaran
  • Generasi - dimimitian prosés generasi ceuk nu di luhur setélan