Името генератор

Генерирање на имиња в XMailer 3.0

Функција за генерирање на имиња е погодно ако ви треба голем листа на испраќачи со имитација на името на лицето.

  • Потребниот број - бројот на генерирани имиња
  • Пол - пол на создадениот име
  • Цел - цел на име и презиме во генерираните имиња
  • Генерација - почнувајќи генерација процес, според горенаведените поставки