Dritare të shpërndarjes XMailer 3.0

Dritare të shpërndarjes XMailer 3.0

Dritare të shpërndarjes - это основной пульт управления рассылкой в XMailer 3.0. Вам необходимо освоить этот инструмент для успешного выполнения рассылок.

 • Llogaritë - средство работы с аккаунтами. Подробнее këtu
 • Antispam - средство уникализации писем и настройки обхода спам фильтров. Подробнее këtu
 • Pauzë/Start mbi gjendjen e lidhjes Internet, nëse nuk ka lidhje në Internet, gazeta automatikisht do të ndërpriten, dhe pas ri-kyçjes, do të nisë të ardhshëm
 • Çaktivizoni llogari pas XX gabime në një rresht - nëse një llogari ndodh XX gabime në një rresht, atëherë ajo do të jetë me aftësi të kufizuara, pas paaftësi të gjitha llogaritë, shpërndarja do të ndalet me një përshtatshme mesazh
 • Dërgoni letra file *.eml - mos dërgoni email përmes SMTP serverat, por ruajtur në dosjen e caktuar në formatin e letrave postuesa - *.eml
 • Numri maksimal i vargje - paralele dërgimin e mesazheve. Nëse ju nuk përdorni një server i dedikuar ose një proxy server për të shpërndarjes, të vendosur numrin e temat = 1
 • Të testuar portet e - verifiko një lidhje të largohet SMTP server. Lexo më shumë këtu
 • Provë e postimeve - Тестирование рассылки перед отправкой. Подробнее këtu
 • Fillimi / Pauzë - start / pauzë të shpërndarjes. Mbyllja e dritares shpërndarjen e rezultateve në automatike e prodhimit e shpërndarjes pushim
 • E ndaluar e ndaluar mailings, të ndaluar dhe të rivendosur të gjitha statistikat
 • Lexo më shumë - një Log të shpërndarjes. Lexo më shumë këtu