Jendhela distribusi XMailer 3.0

Jendhela distribusi XMailer 3.0

Jendhela distribusi - это основной пульт управления рассылкой в XMailer 3.0. Вам необходимо освоить этот инструмент для успешного выполнения рассылок.

  • Akun - средство работы с аккаунтами. Подробнее kene
  • Antispam - средство уникализации писем и настройки обхода спам фильтров. Подробнее kene
  • Ngaso/Miwiti ing status sambungan Internet yen ana sambungan Internet, ing newsletter bakal kanthi otomatis dadi ngaso, lan sawise reconnection, bakal dibukak sabanjuré
  • Mateni akun sawise XX kasalahan ing saurutan - yen siji akun mengkono XX kasalahan ing saurutan, banjur bakal dipatèni, sawise mateni kabeh akun, distribusi bakal mandegake karo pesen cocok
  • Ngirim layang kanggo file *.eml - ora ngirim email liwat SMTP server, nanging disimpen ing folder kasebut ing format aksara mailers - *.eml
  • Maksimum nomer utas - podo ngirim pesen. Yen sampeyan ora bisa nggunakake server darmabakti utawa proxy server kanggo distribusi, nyetel nomer utas = 1
  • Test bandar - verifikasi sambungan menyang metu server SMTP. Maca liyane kene
  • Test mailing - Тестирование рассылки перед отправкой. Подробнее kene
  • Miwiti / Ngaso - wiwitan / ngaso distribusi. Nutup jendhela asil distribusi ing otomatis produksi distribusi ngaso
  • Mandeg - mandeg ing mailings, mungkasi lan pulihake kabeh statistik
  • Maca liyane - Log distribusi. Maca liyane kene