Pika editor

Pika editor XMailer 3.0

Pika editor - это вспомогательное окно для редактирования списков строк.

  • Lista e re - krijoni lista e re dhe për të fshirë të vjetër lista
  • Ngarkesës të ngarkesës lista nga file
  • Save - ruan listën në një skedar
  • Lista e emrave - emri gjenerator. Lexo më shumë këtu