XMailer alat kanggo profesional marketing email

Distribusi kanggo kabeh

Kanggo miwiti mailing mung perlu komputer lan mlaku XMailer

Dianyari desain

Dikembangaké adhedhasar pengalaman saka versi sadurungé saka aplikasi kita.

Newsletter editor

Cepet lan gampang nggawe profesional buletin anyar editor.

Anyar antispam

Unik teknologi lulus spam filter-filter kanggo gedhe mailings.

Program proizvoit newsletter loro teks lan gambar ayu pesen (format .jpg), kang ngidini cetha lan efektif cara kanggo ngirim informasi kanggo panampa.

Internal kuat isi program mesti nganyari saka piranti lunak ngijini sampeyan kanggo lulus SPAM filter-filter kabeh e-mail sistem, malah kayata MAIL.RU, YANDEX.RU lan GMAIL.COM.

Kita padha ora ngagengaken utawa ningkataké ngirim SPAM lan kontribusi lan nyoba kanggo bantuan minangka akeh wakil bisnis sing pengin kanggo menawa pengiriman notifikasi sing pelanggan sing langganan kanggo pawarto e-mail newsletter.

Amarga kasunyatan sing SPAM filter-filter ora nyedhiyani kemampuan kanggo ngirim podho rupo pesen e-mail menyang ombone perlu, kita wis dikembangaké lan dipun ginakaken program kita algoritma unik ngirim aksara, kang bakal ngidini kanggo ngirim pesen sembarang kanggo atusan ewu mailboxes!

Akeh wakil saka organisasi wis ngormati gamblang lan fungsi saka produk kita, kita ngarep-arep sing bakal seneng! Manungsa waé! Kabeh tanggung jawab kanggo SPAMMING pengguna nompo!

Antarmuka XMailer 3.0