Hayang ngundeur rengat XMailer, XMailer rengat, key, XMailer, XMailer ubar, key XMailer, XMailer keygen, serial XMailer, XMailer rengat?

Urang nganggap hal éta perlu ngingetkeun yén urang kapanggih retakan dina urang.

Tapi sajaba ti éta, unggal ieu retakan kapanggih Trojans nu ngirimkeun informasi pribadi (kecap akses, duit jeung purses tina WebMoney jeung Yandex.Duit) ka situs fraudsters. Hal saddest nu ieu transkie progarmme TEU KAUNINGA antivirusa virus, Avast! jeung Symantec/Norton Antivirus.

Salajengna, urang kapanggih sababaraha situs nu ngajual hacked jeung vérsi luntur XMailer, biaya ti 500 - 1000 roubles, komo pikeun bébas (aya sadaya, leres pisan sadaya, urang diuji, ieu kauninga Trojans). Urang teu runtuyan control anonim purchases. Taya nu meuli Scam XMailer teu digawe. Di handap bakal nyoba pikeun nerangkeun naha:

Software XMailer, XServers, XDomains - hade ku metoda otorisasina dina server, megatkeun vérsi klien, pikeun meunangkeun full pungsi masih teu nyata, sabab server bagian anu teu ngamungkinkeun hacked vérsi make ditutup fungsi.

Sacara Umum, mertimbangkeun naha pikeun ngirim duit ka angin? Atawa meuli versi dilisensikeun XMailer jeung apdet bébas, prioritas pangrojong téhnis jeung diskon tambahan dina software lianna?

Rengat XMailer, XMailer rengat, key, XMailer, XMailer ubar, key XMailer, XMailer keygen, serial XMailer, XMailer rengat téh kabéh, sorry pikeun bluntness, cerai pikeun suckers jeung usaha séjén pikeun maok data anjeun tina anjeun computer.

Gawe bébas kenop pikeun Exsposer no! Aya retakan, tapi nu dikandungna nu teu dipikanyaho Virus virus (Trojans). Anjeun make?

Teu hayang kungsi diributkeun deui tina saperti talatah? Ulah coba retakan. Meuli lisénsi pikeun XMailer, eta teu jadi mahal pikeun program ngaliwatan nu konsumén urang earn duit alus (tempo harita).