Promovime në grupe

Ne kemi reklama promocionale për blerjen e një sërë programesh për 30% të kostoja pra seri të plotë të katër programeve është jo vetëm një ujdi; por mënyra për të zbatuar profesionale gazetat e-mail. Ne rekomandojmë blerjen të plotë karikimi për efekt maksimal dhe e përshkroi konceptin tonë projekti këtu.

Tabela e çmimeve të programeve

Çmimi Përditësimet
Seri të plotë (XMailer, XServers, XDomains, XHeater ) * Blej 8700 rubla I lirë
XMailer + XServers + XDomains Blerë për 7300 rubla I lirë
XMailer + XServers Blerë për 5500 rubla I lirë
XHeater + XServers + XDomains Blerë për 7500 rubla I lirë

* Gold licenca si një dhuratë.

Si për të blerë grup të programeve?

Zgjedhjen intercouse produkt, klikoni në linkun duke klikuar në lidhje me çmimin dhe të paguajë në faqe të sistemit të pagesave Yandex.E para.

Ajo është gjithashtu e mundur për të paguar me anë të të tjera të pagesave të shërbimeve, ju lutem kontaktoni ynë mbështetje teknike.

Metoda e pagesës:

  • Yandex Para
  • Visa/Mastercard/Maestro
  • Webmoney (WMR,WMZ,WME,WMU)
  • PayPal
  • Bitcoin, të tjera cryptocurrencies

Pas kontaktit mbështetje teknike për të marrë një licencë kyçe. Aktivizoni këtë kryesore e përzgjedhur programin. Çdo gjë!!! Mund të përdorni një grup i plotë për të kryer email mailings.

E licencuar suites

Në shoqëritë ku disa njerëz janë të angazhuar në fushën e marketingut, shpesh ekziston një nevojë për të instaluar software për kompjutera të shumta. Ne ofrojmë korporatave paketat që ju lejon të ruani në mënyrë të konsiderueshme në krahasim me blerjen e rregullt, grupet e të programeve.

  • 2 komplete të programeve *30% zbritje
  • 3 ose më shumë të vendosur programeve *50% off

*numri i komplete të programeve të konsiderohet si një kohë e blerjes dhe zbritje vlen të dytë dhe të mëvonshëm përcaktuara të programeve.