Basa alamat surelek

База адресов XMailer 3.0

Dina jandéla ieu anjeun bisa ngundeur panarima ti urang database organisasi.
Pikeun ieu, anjeun kudu milih city dipikaresep, kitu ogé metot lulugu.

Sanggeus léngkah ieu, tombol bakal diaktipkeun -

Pikeun mindahkeun diundeur alamat, klik

Urang tetep basis data di sistim urang jeung jadi anjeun meunang ngan sabenerna panarima.

Catetan: najan luhur relevansina of basis data kontak pikeun milis, urang disarankeun saméméh unggal milis make checker alamat e-mail nu study dina XMailer 3.0. Read more dieu.