Bazë adresat e-mail

База адресов XMailer 3.0

Në këtë dritare ju mund të shkarkoni marrësit nga baza jonë e të dhënave të organizatave.
Për këtë, ju duhet të zgjidhni qytetin e interesit, si dhe interesante tituj.

Ne mbajmë bazat e të dhënave në sistemin tonë dhe kështu që ju të merrni vetëm aktuale të tjerë.

Shënim: pavarësisht lartë rëndësinë e bazave të të dhënave të kontakteve për një postimeve, ne e rekomanduar para çdo postimeve të përdorin checker e-mail adresat të cilat janë të ngulitura në XMailer 3.0. Lexo më shumë këtu.