Ngundeur akun

Ngundeur akun XMailer 3.0

Pikeun nyimpen waktu, urang nyadiakeun urang sunda jeung database akun siap pikeun diundeur.

Luyu sareng akun Anjeun, anjeun sadia akun dina wates nu.

Mun anjeun geus nepi limit, mangga kontak support téhnis pikeun ngaronjatkeun limit nu.

Keur resi akun, pilih diperlukeun domain akun jeung lamun maranehna keur aya dina database pikeun ngundeur, ngan klik "Download"tombol.
Ieu téh sasaena pikeun tetep dina file misah ku cara mencét tombol
Nu diundeur di moment akun, anjeun baris nempo daptar di katuhu.
Panawaran akun ku ngaklik tombol

Важно: даже отменив скачивание, после получения, вы все равно уменьшили Ваш лимит на количество полученных аккаунтов, отменить это действие нельзя. Akun предоставляются одному пользователю. Это означает, что скачав аккаунты, только вы сможете ими пользоваться.