Shkarko llogaritë

Shkarko llogaritë XMailer 3.0

Për të kursyer kohë, ne ofrojmë përdoruesve tanë me bazën e të dhënave të llogarive të gatshëm për shkarkim.

Në përputhje me llogarinë Tuaj, ju dispozicion llogaritë brenda afatit.

Nëse ju keni arritur në kufi, ju lutemi të kontaktoni përkrahjen teknike për të rritur kufirin.

Për pranimin llogari, zgjidhni e nevojshme domain llogaritë dhe nëse ata janë në dispozicion në bazën e të dhënave për të shkarkuar, vetëm të klikoni "Shkarko"button.

Shkarkohet në këtë moment llogaritë, ju do të shihni në listë për të drejtën.

Важно: даже отменив скачивание, после получения, вы все равно уменьшили Ваш лимит на количество полученных аккаунтов, отменить это действие нельзя. Llogaritë предоставляются одному пользователю. Это означает, что скачав аккаунты, только вы сможете ими пользоваться.