Преземете сметки

Преземете сметки XMailer 3.0

За да заштедите време, ние нудиме на нашите корисници со база на податоци сметки подготвени за преземање.

Во согласност со Вашата сметка, вие се достапни на сметки во рамките на граница.

Ако имате достигна лимитот, ве молиме контактирајте со техничка поддршка за зголемување на лимитот.

За приемот сметки, одберете ја бара доменот сметки и ако тие се достапни во базата на податоци за преземање, само кликнете на "Download"копчето.
Препорачливо е да се чува во посебна датотека со притискање на копчето
Преземени во моментот на сметки, вие ќе ја видите листата на правото.
Да се применуваат на сметка со кликнување на копчето

Важно: даже отменив скачивание, после получения, вы все равно уменьшили Ваш лимит на количество полученных аккаунтов, отменить это действие нельзя. Сметки предоставляются одному пользователю. Это означает, что скачав аккаунты, только вы сможете ими пользоваться.