Antispam

Antispam в XMailer 3.0

Описание возможностей настройки функции Antispam

Ne shumë ju rekomandojmë për të zotëruar përdorimin e këtij instrumenti, si ajo do të Ju lejojnë për të dërguar Tuaj postare është më efektiv dhe përdorimi i tij lejon fleksibël konfigurimin Tuaj të shpërndarjes.

Teksti i letrës

 • Të përfshijë zëvendësimin e letrave në gjuhën latine analogues të rastit zëvendësimin e karaktere latine e konsumatorëve, p.sh. "A"->"A" ose "O"->"O"
 • Për transliterate tekst zëvendësimin e Cirilik në gjuhën latine homologët, për shembull "duke e zëvendësuar simbolet" -> "zamena simvolov"
 • Sinonimizirovat teksti - fjala zëvendësimi sinonime në mënyrë të rastit

Headers

 • Link për të unsubscribe nga mailing list - Programi automatikisht e fut adresën email të dërguesit në këtë fushë. Marrësi mund të çabonoheni duke klikuar në të njëjtin buton në Kutinë tuaj. I mbështetur nga shumica e e-mail shërbimet
 • isXMailruMsgtype në link për të unsubscribe mail.ru
 • Shpërndarja e Id - një numër unik identifikues për postare, më së shumti për të mbledhur statistika të tilla si postmaster e postës dhe postofis nga Yandex
 • Prioritet letra (XPriority) - vendosur prioritet letër është mbështetur shumë nga klientët e-mail
 • Software ID (XMailer) është unike aplikimit ID, të përdorur për unik postimeve përmban listën tuaj do të jenë të injektuar në mënyrë të rastit
 • Dorëzimi adresën e lexon (XConfirmReadingTo) - të Specifikojë adresën e dorëzimit të raporteve të lexoni receta nga lista Juaj
 • Adresa anijeve gabim (XErrorsTo) - të Përcaktojë të anijeve të adresuar bug raporte dërgojnë mesazhet e postës elektronike nga listën Tuaj të postimeve

Imazh

 • Për të ndryshuar emrin e file për të ndryshuar emrin e file të imazhit në vlozhenii dhe tekstin e letrës do të jetë krijuar një unik dhe të vendosur të karaktereve
 • Për të ndryshuar format dhe zgjerimit të ndryshojë formatin e imazhit dhe zgjerimin në një mënyrë të rastit, për shembull jpg->png
 • Të shtoni zhurma - shton zhurmën në imazh zhurmë dendësia është përcaktuar si një përqindje e
 • Të rrotullohen deri - rrotullohet imazhin brenda shkallë vlera, vlera mund të specifikojë
 • Për të gjeneruar një përshkrim të imazheve është për të gjeneruar alt atribut në kodin HTML të faqes së letrave
 • Foto-në-HTML - translate imazhin direkt në kodin html në base64 format
 • Prerë imazhit - split imazh në copa sipas parametrave të përcaktuara
 • Ndryshuar madhësinë - të ndryshuar madhësinë e imazhit brenda parametrave të përcaktuara
 • Shembull - shikimit të imazhit me algoritme unik

Dosjet e bashkangjitur

 • Për të ndryshuar emrat e bashkangjitur fotografi - emrat e bashkangjitur fotografi do të gjenerohet automatikisht
 • Për arkiv bashkangjitur fotografi pa dashje - pa dashje arkivimin e dosjet e bashkangjitur
 • Për të ndryshuar emrin e arkivit gjatë kopje rezervë të të bashkangjitur fotografi, të ndryshuar emrin e file për karaktere të rastit

Shënim: arkivimin e bashkangjitur fotografi në një mënyrë të rastit, dhe jo mbi një bazë të përhershme është zbatuar për shkak të disa arsye: në qoftë se ju dëshironi të dërgoni arkivuar bashkëngjitni skedarë, ju mund të përdorni programe archivers që e kryejnë këtë funksion më efikase dhe nën të mprehur.

Lidhjet

 • Për të zëvendësuar lidhjet t'i përdorin për zëvendësimin e referencave. Lexo më shumë këtu

Transporti

Ne ju rekomandojmë që të përdorin metodën e dërgimit nëpërmjet një proxy kur letrën madhësia nuk është më shumë se 100 KB.

 • Mos përdorni një proxy për të Përdorur real ip e dërguesit
 • Përdorni proxy - Përdorin një proxy server dhe real ip e dërguesit të alternuara mes
 • Vetëm prokurë për të përdorur për të dërguar vetëm që me anë të një ndërmjetme proxy

Ky seksion ju ndihmon për të fshehur ip tuaj të vërtetë nga dërgimi dhe marrja e postës server duke dërguar mesazhe me anë të ndërmjetme proxy server. Në XMailer 3.0 zbaton metodën e dërgon me Socks5. Ju mund të shkarkoni një listë e juaj kanalizimet dhe për të shkarkuar tonë proxy listë, por kjo kërkon një kontroll mbi punën si përqindja e të jetojnë autoritete nga startup listë është ~10%. Lista është vazhdimisht duke u përditësuar, por kërkon një detyrueshme të inspektimit.

Përfundim:

Внимание: освоение и использование инструмента Antispam, позволит Вам максимально полно использовать возможности XMailer III и наиболее эффективно отправлять Ваши письма.