Antispam

Antispam в XMailer 3.0

Описание возможностей настройки функции Antispam

Kita highly rekomendasi kanggo master nggunakake alat iki, minangka iku bakal ngidini Sampeyan kanggo ngirim mailing paling efektif lan nggunakake ngidini konfigurasi fleksibel saka distribusi.

Teks layang

  • Kalebu panggantos saka ing aksara Latin analogues - acak panggantos saka karakter karo Latin sami, e.g. ""->"A" utawa "O"->"O"
  • Kanggo transliterate teks - panggantos saka Cyrillic kanggo Latin mitra, contone "ngganti simbol" -> "zamena simvolov"
  • Sinonimizirovat teks - tembung substitusi padhanane ing urutan acak

Header

  • Link kanggo batal saka dhaftar mailing - Program otomatis sisipan alamat email pangirim ing lapangan iki. Panampa bisa batal kanthi ngeklik ing tombol padha ing kothak Mlebu. Didhukung dening paling e-mail layanan
  • isXMailruMsgtype - batal link kanggo mail.ru
  • Distribusi Id - unik nomer pengenal kanggo mailing, biasane kanggo ngumpulake statistik kuwi minangka pengganti mail lan postofis saka Yandex
  • Prioritas aksara (XPriority) - nyetel prioritas saka huruf iku didhukung dening akeh mail klien
  • ID lunak (XMailer) iku sawijining aplikasi unik pengenal digunakake kanggo unik distribusi sing ngandhut dhaftar panjenengan bakal nyuntikaken ing urutan acak
  • Alamat layang maos (XConfirmReadingTo) - Nemtokake alamat layang laporan maca kuitansi saka dhaftar
  • Alamat kapal kesalahan (XErrorsTo) - Nemtokake alamat kapal palapuran ngirim pesen email saka mailing list

Gambar

  • Kanggo ngganti jeneng file kanggo ngganti jeneng file saka gambar ing vlozhenii lan ing teks huruf bakal kui pesawat unik saka karakter
  • Kanggo ngganti format lan ngembangaken kanggo ngganti format gambar lan sawijining extension ing urutan acak, contone jpg->png
  • Nambah swara - nambah gangguan gambar gangguan kapadhetan kasebut minangka persentasi
  • Muter munggah - muter gambar ing jurusan nilai, nilai sampeyan nemtokake
  • Kanggo generate description gambar kanggo generate alt attribute ing kode HTML saka aksara
  • Gambar-ing-HTML - nerjemahake gambar langsung ing kode html ing base64 format
  • Nglereni gambar - pamisah gambar menyang bêsik miturut paramèter kasebut
  • Ngowahi ukuran - owahan ing ukuran saka gambar ing kasebut paramèter
  • Conto - ndeleng gambar karo kalkulus unik

File ditempelake

  • Kanggo ngganti jeneng file ditempelake - jeneng file ditempelake bakal kui otomatis
  • Kanggo arsip file ditempelake sengaja - sengaja ngeker raga file ditempelake
  • Kanggo ngganti jeneng arsip sak serep lan ditempelake file, ngganti jeneng file kanggo acak karakter

Wigati: ngeker raga file ditempelake ing urutan acak, lan ora ing basis permanen iki dipun ginakaken amarga alasan ing ngisor iki: yen sampeyan pengin kanggo ngirim arsip lampiran, sampeyan bisa nggunakake program archivers sing nindakake fungsi iki paling irit lan ing iku sharpened.

Pranala

  • Kanggo ngganti pranala nggunakake substitusi referensi. Maca liyane kene

Transportasi

Disaranake sampeyan kanggo nggunakake ngirim cara liwat proxy nalika huruf ukuran ora luwih saka 100 KB.

  • Apa ora nggunakake proxy kanggo Nggunakake ip nyata saka pangirim
  • Nggunakake proxy - Gunakake proxy server lan ip nyata saka pangirim gantian antarane
  • Mung proxy kanggo nggunakake kanggo ngirim mung liwat penengah proxy

Bagean iki mbantu sampeyan kanggo ndhelikake ip nyata saka ngirim lan nampa mail server dening ngirim pesen liwat penengah proxy server. Ing XMailer 3.0 nindakake cara ngirim liwat Socks5. Sampeyan bisa ngundhuh dhaftar panjarwa proxy lan download kita proxy dhaftar, nanging mbutuhake mriksa ing kinerja minangka persentasi saka urip proxy saka wiwitan dhaftar ~10%. Dhaftar wis saya dianyari, nanging mbutuhake prentah pengawasan.

Kesimpulan:

Внимание: освоение и использование инструмента Antispam, позволит Вам максимально полно использовать возможности XMailer III и наиболее эффективно отправлять Ваши письма.