Please wait...

Profesionale të softuerit për e-mail gazetat

Programi nuk kërkon instalim, të drejtuar pas unzipping dosje.

Multilingual mjedisit. Pa kufij.

Calculator shpërndarjes


  XMailer 3.5.271   XServers 2.30   XHeater 2.271   XDomains 2.302
Video Framework 4.5

  • Мощный инструмент для рассылки в вашем арсенале
  • Свежий взгляд на массовые рассылки
  • Оптимизированный код для многопоточных рассылок

KarakteristikaSe XMailer III ndryshon nga të tjera

Unike mailings

Një përzgjedhje e madhe e mjeteve për unik imazhe dhe tekst.

Mëso më shumë
Kontroll të plotë

gjatë shpërndarjes shikim dhe monitorim të procesit.

Mëso më shumë
Statistika e lexon

Për të gjetur se si shumë njerëz të hapur dhe të lexoni gazetën tuaj.

Mëso më shumë
Thjeshtë nisur

User-friendly redaktori do t'ju ndihmojë të krijoni një template email për të postimeve.

Mëso më shumë
Redaktor Script

Mëso më shumë
Fillimin e instalimit pa

Programi shkon edhe me të rrinë pa iu referuar "hardware".

Mëso më shumë

Ekipi ynë ka të bëjë me gazetat e-mail që nga viti 2008 dhe në atë kohë ne kemi grumbulluar përvojë të madhe. Në XMailer ne vazhdimisht të realizuar arritjet tona dhe që ju të merrni ato për të lira në çdo update.

XMailer është një aplikacion falas për e-mail të shpërndarjes. Versioni i lirë nuk ka kufizimet në kohëzgjatjen dhe numrin e dërguar e-mail.

Për përdoruesit të cilët dëshirojnë të marrin të gjithë përvojën tonë dhe të shërbimit për të lehtë të krijojë efektive mailings në një kërkesë, ne kemi zhvilluar versionin e plotë. Është fjala për secilin pas blerjes së një licencë të paguar.

Të shpejtë statistikat përdorues XMailer

Ne jemi vazhdimisht në rritje dhe në këtë moment:

22173 Përdoruesit
1027 Partnerët
1839 Licencë
14 Online

Screenshots Screenshots XMailer III

Përpiqen atë për falas

Shkarkoni apps lirë.

  XMailer 3.5.271   XServers 2.30   XHeater 2.271   XDomains 2.302

Kritikat e XMailer IIIPër të gjetur se çfarë thonë njerëzit rreth nesh

2018 © Copyright Elinesoft. All rights Reserved.