Please wait...

Susunan lengkep software pikeun massa email distribution

Download jeung coba pikeun bébas jeung no wates waktu modern pakakas

Multilingual software.

Kalkulator distribution


  XMailer 3.3.01   XServers 1.504   XHeater 1.306   XDomains 1.510
Video Kerangka 4.0 (Lamun teu ngajalankeun XMailer)

  • Мощный инструмент для рассылки в вашем арсенале
  • Свежий взгляд на массовые рассылки
  • Оптимизированный код для многопоточных рассылок

FiturTi XMailer III beda jeung ti nu séjén

Unik mailings

A pamilih badag pakakas pikeun unik gambar jeung teks.

Diajar leuwih
Kontrol pinuh

sora nu tangtu tina sebaran jeung visual monitoring prosés.

Diajar leuwih
Statistik maos

Manggihan kumaha urang loba nu kabuka jeung maca newsletter anjeun.

Diajar leuwih
Basajan ngajalankeun

-Pamaké friendly editor bakal mantuan anjeun nyieun hiji email template pikeun milis.

Diajar leuwih
Naskah editor

Diajar leuwih
Mimiti tanpa instalasi

Program ngalir komo jeung lengket tanpa rujukan ka "hardware".

Diajar leuwih

Tim urang ngurus jeung buletin email saprak 2008 jeung dina waktu éta urang geus akumulasi pangalaman vast. Dina XMailer urang terus ngawujudkeun prestasi urang jeung anjeun meunangkeun eta haratis di unggal update.

XMailer téh hiji aplikasi haratis pikeun email sebaran. Versi bébas geus aya watesan dina durasi jeung jumlah dikirim surelek.

Pikeun saha waé anu hayang narima sakabéh pangalaman urang jeung service pikeun gampang nyieun éféktif mailings dina hiji aplikasi, urang dimekarkeun versi pinuh. Eta asalna ka unggal sanggeus meuli a paid license.

Gancang stats pamaké XMailer

Urang steadily ngembang jeung di moment:

13364 Pamaké
1019 Mitra
1639 Lisénsi
65 Online

Potret layar Potret layar XMailer III

Coba eta haratis

Ngundeur aplikasi urang bébas.

  XMailer 3.3.01   XServers 1.504   XHeater 1.306   XDomains 1.510

Harita XMailer IIIManggihan naon urang nyebutkeun kira urang

2018 © Copyright Elinesoft. All rights Reserved.