Please wait...

Професионален софтвер за е-пошта, билтени

Програмата не бара инсталација, се кандидира по unzipping папка.

Повеќејазична средина. Без граници.

Калкулатор за дистрибуција


  XMailer 3.5.270   XServers 2.290   XHeater 2.270   XDomains 2.299
Видео Framework 4.5

  • Мощный инструмент для рассылки в вашем арсенале
  • Свежий взгляд на массовые рассылки
  • Оптимизированный код для многопоточных рассылок

КарактеристикиОд XMailer III се разликува од другите

Единствена конверзација

Голем избор на алатки за уникатен слики и текст.

Дознај повеќе
Целосна контрола

во текот на дистрибуцијата и визуелно следење на процесот.

Дознај повеќе
Статистика на гласи:

Дознаете колку луѓе го отворите и прочитате вашиот билтен.

Дознај повеќе
Едноставна стартување

User-friendly едиторот ќе ви помогнат да создадете email образец за пошта.

Дознај повеќе
Започнете без инсталација

Програмата работи, дури и со стап без оглед на "хардвер".

Дознај повеќе

Нашиот тим се занимава со е-мејл билтени од 2008 година и во тоа време ние имаат акумулирано огромно искуство. Во XMailer ние постојано ги оствариме нашите постигнувања, и ќе можете да ги добиете бесплатно во секое ажурирање.

XMailer е бесплатна апликација за е-пошта дистрибуција. Бесплатна верзија нема ограничувања во времетраењето и бројот на испратени пораки.

За корисниците кои сакаат да добијат сите на нашето искуство и сервис за лесно да се создаде ефикасна конверзација во една апликација, ние развивме целосната верзија. Станува збор за секој по купување на платена лиценца.

Брз статистика корисникот XMailer

Ние сме постојано расте и во моментов:

18793 Корисници
1027 Партнери
1783 Лиценца
22 Онлајн

Слики од екранот Слики од екранот XMailer III

Обидете се тоа за слободни

Преземете ги нашите апликации слободни.

  XMailer 3.5.270   XServers 2.290   XHeater 2.270   XDomains 2.299

Рецензии на XMailer IIIДознајте што луѓето велат за нас

2018 © Copyright Elinesoft. All rights Reserved.