Please wait...

Lunak profesional kanggo massa mailing

Program ora mbutuhake instalasi, mbukak sawise unzipping folder.

Lingkungan multi. Tanpa wates.

Kalkulator distribusi


  XMailer 3.5.250   XServers 2.251   XHeater 2.250   XDomains 2.200
Video Framework 4.5

  • Мощный инструмент для рассылки в вашем арсенале
  • Свежий взгляд на массовые рассылки
  • Оптимизированный код для многопоточных рассылок

FiturSaka XMailer III bedo saka liyane

Unik mailings

Pilihan akeh pribadi kanggo unik gambar lan teks.

Sinau luwih lengkap
Lengkap kontrol

liwat course saka distribusi lan visual ngawasi proses.

Sinau luwih lengkap
Statistik maos

Golek metu carane akeh wong mbukak lan maca newsletter.

Sinau luwih lengkap
Prasaja miwiti

Pangguna-loropaken editor bakal bantuan sampeyan nggawe email cithakan kanggo mailing.

Sinau luwih lengkap
Script editor

Sinau luwih lengkap
Miwiti tanpa instalasi

Program nganggo malah karo kelet tanpa referensi kanggo "hardware".

Sinau luwih lengkap

Tim kita tawaran karo buletin email wiwit taun 2008 lan ing wektu sing kita wis nambah akèh pengalaman. Ing XMailer kita saya éling kita prestasi lan sampeyan njaluk wong-wong mau kanggo free ing saben nganyari.

XMailer aplikasi sing gratis kanggo email distribusi. Versi free wis ora ana watesan ing duration lan nomer dikirim email.

Kanggo pangguna sing pengin kanggo nampa kabeh pengalaman kita lan layanan kanggo gampang nggawe efektif mailings ing salah siji aplikasi, kita dikembangaké versi lengkap. Nerangake kanggo saben sawise tuku lisensi mbayar.

Cepet stats pengguna XMailer

Kita ajeg akeh lan ing wayahe:

15624 Pangguna
1024 Partners
1703 Lisènsi
47 Online

Gambar Gambar XMailer III

Nyoba iku kanggo free

Download kita app free.

  XMailer 3.5.250   XServers 2.251   XHeater 2.250   XDomains 2.200

Review saka XMailer IIIGolek metu apa wong ngomong bab us

2018 © Copyright Elinesoft. All rights Reserved.