Please wait...

FiturSaka XMailer III bedo saka liyane

Unik mailings

Pilihan akeh pribadi kanggo unik gambar lan teks.

Sinau luwih lengkap
Lengkap kontrol

liwat course saka distribusi lan visual ngawasi proses.

Sinau luwih lengkap
Statistik maos

Golek metu carane akeh wong mbukak lan maca newsletter.

Sinau luwih lengkap
Prasaja miwiti

Pangguna-loropaken editor bakal bantuan sampeyan nggawe email cithakan kanggo mailing.

Sinau luwih lengkap
Script editor

Sinau luwih lengkap
Miwiti tanpa instalasi

Program nganggo malah karo kelet tanpa referensi kanggo "hardware".

Sinau luwih lengkap

Tim kita tawaran karo buletin email wiwit taun 2008 lan ing wektu sing kita wis nambah akèh pengalaman. Ing XMailer kita saya éling kita prestasi lan sampeyan njaluk wong-wong mau kanggo free ing saben nganyari.

XMailer aplikasi sing gratis kanggo email distribusi. Versi free wis ora ana watesan ing duration lan nomer dikirim email.

Kanggo pangguna sing pengin kanggo nampa kabeh pengalaman kita lan layanan kanggo gampang nggawe efektif mailings ing salah siji aplikasi, kita dikembangaké versi lengkap. Nerangake kanggo saben sawise tuku lisensi mbayar.

Cepet stats pengguna XMailer

Kita ajeg akeh lan ing wayahe:

14712 Pangguna
1023 Partners
1682 Lisènsi
40 Online

Gambar Gambar XMailer III

Nyoba iku kanggo free

Download kita app free.

  XMailer 3.5.111   XServers 2.115   XHeater 2.111   XDomains 2.120

Review saka XMailer IIIGolek metu apa wong ngomong bab us

2018 © Copyright Elinesoft. All rights Reserved.